До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі гумові чоботи цієї осені

Настала осінь, а разом з нею й дощовита погода. Тож хочемо показати вам найпрактичніше взуття, яке буде найкращим другом у негоду і не дасть ногам промокнути чи змерзнути. Ідеться про гумові чоботи, які цього сезону знову на піку популярності. Свої версії Wellington boots показали багато брендів у власних колекціях – від ультрависоких чобіт Patou до варіантів з грубими застібками Christian Dior. Vogue.ua зазирнув у колекції осінь-зима 2022/2023 і зібрав наймодніші гумові чоботи, які стануть вам у пригоді вже зараз.

Chanel

Цього сезону в тренді комфорт і практичність. Дизайнери подбали про те, щоб навіть у найгіршу погоду, модницям було що взути. Гумові чоботи стануть ідеальною парою взуття для повсякденних міських виходів. У колекції Chanel ви знайдете кілька варіантів універсальних Wellington boots, які бренд пропонує доповнювати в’язаними гольфами. Вибирайте класичні чорні чоботи з логотипом бренду або чоботи вище від колін, в яких не страшні навіть зливи. Якщо ж вам набридли чорні варіанти, Cormio та Marni пропонують робити ставку на білі гумові чоботи, яким не страшна негода.

Cormio
Christian Dior

Гумові чоботи завжди вважали суперечливим взуттєвим трендом, проте з появою грубих чобіт на тракторній підошві Giaborghini, які в минулому сезоні носили всі it-girls головних столиць моди, все змінилося. Тепер гумові чоботи – головний елемент капсульного осіннього гардероба. Ви легко можете заправляти в них джинси або штани, міксувати зі шкіряними речами, стьобаними куртками або доповнювати трикотажні сукні за прикладом streetstyle-інфлюенсерів. Цієї осені придивіться до коротких пар Coach, грубих чобіт Christian Dior або класичного варіанта Emporio Armani.Patou

Реклама
Coach
Marni
Chanel
Emporio Armani

Vogue.ua зібрав наймодніші гумові чоботи для дощовитої погоди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.