До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сумки сезону весна-літо 2023

Офіційно модний місяць добіг кінця. Цього сезону він стартував 9 вересня з Тижня моди в Нью-Йорку й завершився 4 жовтня в Парижі. За традицією настав час підбивати модні підсумки та виокремлювати головні тенденції сезону весна-літо 2023, які буквально за пів року будуть надзвичайно актуальними. Пропонуємо звернути увагу не тільки на одяг, а й узяти на замітку найбажаніші сумки — від об’ ємних шоперів до мікроваріантів геометричної форми.

Prada
Тиждень моди в Нью-Йорку

У новому сезоні весна-літо 2023 року американські бренди пропонують вибирати об’ємні шопери, в які поміститься все потрібне впродовж дня. Так, Michal Kors Collection зробили ставку на лаконічну чорну сумку, Tom Ford показали блискучу модель, а Theophilio — м’який аксесуар у формі круасана. Крім цього, для ділових зустрічей бренди презентували строгі тоути, серед яких Tory Burch, Coach, Carolina Herrera, Dion Lee. Для відпускних образів дизайнери пропонують плетені сумки: об’ємний клатч із рафії Bronx And Banco, солом’яну сумку Altuzarra та мікросумку Jonathan Simkhai, подібну до рибальської сітки. Ви також можете сміливо вибирати металеві багети Altuzarra, маленькі аксесуари з перлами Vivienne Tam та шкіряні сумки Ulla Johnson.

Реклама

<b>NYFW bags ss23</b>

Тиждень моди в Лондоні

На Тижні моди в Лондоні дизайнери дивували гостей сумками незвичайних форм, новими текстурами та відтінками. Так, на подіумах було багато аксесуарів геометричних форм: сумки-квадрати з’явилися в Eudon Choi, півмісяці — у Rejina Pyo, перлові сумки-яйця — у Simone Rocha. Пухнасті statement-варіанти запропонували David Koma, об’ємні моделі через плече з численними рюшами з’явилися в колекції Molly Goddard, плетені аксесуари з довгими торочками — у Yuzefi та металізовані мінісумки — у JW Anderson.

<b>LFW bags ss23</b>

Тиждень моди в Мілані

У колекціях італійських брендів у новому сезоні можна буде знайти сумку на будь-який смак та колір. Так, за елегантними аксесуарами пропонуємо вирушити до Prada, Fendi, Ports 1961 та Elisabetta Franchi. Якщо ж ви хочете придбати найтрендовішу сумку, придивіться до такого матеріалу, як денім. Аксесуари з джинсової тканини показали Blumarine та GCDS. Як і раніше залишаються на піку популярності м’які невимушені форми — Bottega Veneta переосмислили свої культові сумки Jodie й запропонували нову модель, Jil Sander показали великий вибір м’яких клатчів, Max Mara зробили ставку на гіпероб’ємний шопер через плече, MM6 Maison Margiela освідчилися в любові сумці-мішку, а Sportmax здивували гостей великою сумкою, що схожа на ридикюль. У тренді також будуть сумки з грубим рок-дизайном Versace, Annakiki та Moschino, а також металізовані аксесуари Diesel та Ferarri.

<b>MFW bags ss23</b>

Тиждень моди в Парижі

На Паризькому Тижні моди дизайнери розділилися на два табори. Одні робили ставку на практичність і комфорт у міському ритмі життя, інші пропонували ефектні маленькі сумки, більше подібні до прикрас. До перших можна зарахувати сумки-мішки Chloe зі шкіри або трикотажу, м’які сумки з деніму Givenchy, які легко вписати в повсякденний образ, культові тоути Off-White в новому кольорі та строгі аксесуари Rokh. Тим часом Coperni показали напівпрозорі сумки у формі півмісяця, Louis Vuitton презентували сумки на шкіряній петлі, Victoria/Tomas — маленькі прямокутні конверти з ланцюгами, Valentino — блискучі мінісумки, які незабаром будуть у всіх інфлюенсерів, Paco Rabbane — свої знакові моделі з кольчуги, а Chanel — елегантні аксесуари на довгому ланцюжку, більше схожі на футляр для пудри. Серед нових тенденцій також ми помітили сумки з торочками Victoria Beckham, нові багети Balmain, сумки з пір’ям Hermes, кольорові моделі з ланцюгами Stella McCartney і клатч із матовими лелітками Dries Van Noten.

<b>PFW bags ss23</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.