До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні в спортивному стилі сезону осінь-зима 2022/2023

Спортивний шик — один з головних трендів сезону осінь-зима 2022/2023. Дизайнери пропонують різноманітні варіанти на тему спорту: у Tory Burch з’явилися трикотажні спортивні бомбери, що ідеально поєднувалися з обтислими штанами й геометричними принтами, Miu Miu переосмислили уніформу для тенісу, Christian Dior перетворили рукавички для мотокросу на вечірній аксесуар, а в Off-White з’явилися посилання на футбольну моду. Але на цьому експерименти брендів не закінчуються, у нових осінніх колекціях можна побачити велику кількість спортивних суконь – від образів на змійці чи кулісках до варіантів з вертикальними смужками.

Gucci

Після колаборації Gucci x Adidas стало зрозуміло, що в новому сезоні треба наповнити гардероб спортивними речами, які можна носити не лише на тренування, а й щодня. Так, Алессандро Мікеле представив максісукні з V-подібним викотом і трьома смужками, які незабаром можна буде побачити на вулицях модних столиць. Тим часом знайти актуальні спортивні сукні можна також у колекціях: Victoria Beckham (силуетні сукні на змійці), David Koma (мінісукні зі стразами, натхнені тенісним стилем), Balmain (образи, що відсилають до естетики Формули-1 та футуризму), Sacai (лаконічні образи з пишними спідницями на гумці).

Реклама
Victoria Beckham
Ferrari
David Koma
Balmain
Tory Burch
Sacai

Vogue.ua зібрав наймодніші сукні в спортивному стилі, які вам знадобляться цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.