До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі квітчасті сукні в колекціях українських дизайнерів весна-літо 2022

Квітчасті принти асоціюються з настанням тепла. Навесні особливо хочеться поповнити свій гардероб не лише м’яким трикотажем, базовими футболками та новими джинсами, а й образами, прикрашеними флористичними мотивами. Українські дизайнери цього сезону весна-літо 2022 пропонують вибирати найгарніші сукні з ніжними бутонами півоній і троянд, польовим розсипом, подібним до сільського саду, абстрактними квітами або мальовничими візерунками, що відсилають до картин відомих художників. Vogue.ua зібрав найкращі весняні сукні з квітчастими принтами.

Романтичні сукні з польовими візерунками – фаворит брендів у весняно-літньому сезоні. Ніжні образи, щедро всипані кульбабами, маргаритками й ромашками, що нагадують про гарний сад у бабусі в селі, з’явилася в колекціях багатьох українських дизайнерів. Poustovit представили елегантну рожеву сукню довжини міді з бутонами цикорію, а Jul запропонували максісукню з довгими рукавами та розсипом дрібних сільських квітів, що нагадують пахучі поля Київщини. У такому образі буде комфортно гуляти прохолодними весняними вечорами.

Реклама

Мальовничі квітчасті мотиви прикрасили фірмові сукні довжини міді із зав’язками на талії Lake Studio. На шовкових сірих сукнях розцвіли абстрактні флористичні принти, які припадуть до смаку затятим модницям. Тим часом у колекції українського бренду Darja Donezz з’явилася ніжна біла сукня, всипана квітчастими патернами, що повторюються по всьому образу. Також насолоджуватися весняним теплом пропонуємо у грайливій мінісукні зі шлярками Nadya Dzyak у блакитних і жовтих відтінках – такий образ буде не лише модною деталлю, а й патріотичним елементом у гардеробі. Якщо ж ви давно шукали ідеальну сукню з відкладним коміром, то нині саме час її придбати. Придивіться до сукні з воланами WeAnnaBe, яка прикрасить ваш повсякденний стиль. Більше суконь з квітчастими принтами дивіться в нашій добірці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.