До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ошатні кардигани, які стануть вам у пригоді найближчими днями

Новорічні свята — пора, коли можна й треба себе балувати. Не картайте себе за зайву з’їдену ложку олів’є або продовжуйте собі святковий настрій усіма способами. Один з найпростіших варіантів — переглянути культові новорічні фільми чи насолодитися різдвяною музикою (це точно поліпшить вам настрій). А як вам ідея приміряти цього новорічного тижня святкову піжаму з пір’ям або ошатний кардиган, прикрашений лелітками чи яскравими принтами?

Valentino

Популярність кардиганів в останні кілька років неабияк зросла й це досить легко пояснити. По-перше, на цьому позначилася пандемія (люди стали більше цінувати комфорт), а по-друге, цей в’язаний джемпер на ґудзиках легко вписується майже в будь-який образ. Дизайнери стали пропонувати вкорочені кардигани в стилі Y2K, практичні довгі моделі, які рятують в холодний сезон, а також ошатні кардигани, що конкурують зі святковими сукнями. Наприклад, Valentino представили в’язаний кардиган з пір’ям, Alessandra Rich запропонували варіант із зображеннями сердець, а Blumarine показали ніжно-рожевий кардиган з пухнастим оздобленням.

Реклама
Alessandra Rich
Blumarine

Щоб потішити себе у святкові дні, вибирайте кардиган з блискучими ґудзиками й виложистим коміром з колекції Self-Portrait, грайливий варіант з принтом стиглої полуниці Gucci або квітчастий джемпер на ґудзиках Philosophy di Lorenzo Serafin

Self-Portrait
Gucci
Philosophy di Lorenzo Serafini

Vogue.ua зібрав 15 ошатних кардиганів, які стануть вам у пригоді найближчими днями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.