До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Напівпрозорий кардиган – несподіваний тренд цього сезону

У нашому уявленні кардиган – це вʼязаний виріб з довгими рукавами, зроблений здебільшого з вовни, кашеміру або мохеру та призначений для холодної осені. Та цього сезону на вулицях модних столиць зʼявилися напівпрозорі моделі з особливим характером, що спонукало багатьох модниць зробити їх частиною своєї щоденної уніформи разом з улюбленими джинсами чи класичними штанами.

Вуличний стиль Нью-Йорка й Парижа засвідчує, що цієї осені першість у переліку головних streetstyle-трендів забирають сміливі прозорі тканини, які надають будь-якому образу сексуальності та вишуканості. Цей особливий кардиган користується перевагами буму на спідню білизну, що робить його трендом, який пасує для найсміливіших модниць. У м’яких і нейтральних кольорах, з візерунками або однотонні – напівпрозорі кардигани продовжують славу улюблених суконь моделей 1990-х.

Реклама

Щодо стилізації таких кардиганів варто також орієнтуватися на streetstyle-зірок. Отже, є два способи його носити. Перший – total look зі штанами в тон, а другий, буденніший, — із заниженими джинсами та трендовим нині бралетом.

Текст: Tatiana Ojea

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.