До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На все літо: модні сукні від українських брендів

У кожного літа є своя сукня, з якою щодня не хочеться розлучатися. Ми зазирнули у весняно-літні колекції українських брендів і вибрали сукні, які зможуть зайняти своє гідне місце в нашій шафі.

ARTEMKLIMCHUK

Артем Климчук розповідає, що його весняно-літня колекція — це історія про юність, музику, природу, мистецтво й любов, у якій він майстерно переплітає жіночність і брутальність, ручну вишивку й грубі деталі.

Реклама

<b>KLIMCHUK_SUMMER</b>

Katimo

Шанувальниці м’яких форм та об’ємних силуетів оцінять колекцію бренду Katimo, під час роботи над якою дизайнерка Катя Тимошенко думала про дівчат, які виходять із самоізоляції й повертаються до звичного активного життя. Передати цей настрій вона вирішила за допомогою легкого крою й приглушеної кольорової палітри міста, яке ще не зовсім прокинулося.

<b>KATIMO_SUMMER</b>

The Coat by Katya Silchenko

Катя Сільченко, засновниця марки The Coat by Katya Silchenko, всю юність провела в танцювальних залах на тренуваннях і знає, якою має бути сукня, щоб у ній було зручно танцювати. Цього літа вона пропонує віддати перевагу невагомим вбранням з плісируванням або на затяжках — wow-ефект буде забезпечений.

<b>COAT_SUMMER</b>

JUL

Яке літо без сукні на тонких бретельках? Безліч варіацій на тему представила Юлія Логвин, засновниця демократичної марки JUL. Цього сезону вона надихається своїм улюбленим Марракешем і вибирає образи, у яких буде комфортно в будь-яку спеку.

<b>JUL_SUMMER</b>

Lake Studio

Яскраві принти — ще одна літня прерогатива, якою хочеться насолодитися максимально за три теплі місяці. Зробити це можна, зокрема й з весняно-літньою колекцією Lake Studio, на яку дизайнерів надихнула Азія, а патерни в ній мають водночас соковитий і делікатний вигляд.

<b>LAKE_SUMMER</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.