До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні тенденції цієї зими: ігри з об'ємом

Холод зовсім вже не за горами, саме час почати практикувати головні модні тренди нового сезону. І, якщо носити вбрання, немов зшиті з строкатих шовкових хустинок можна без труднощів, то комплекти під умовною назвою bulky вимагають деякої вправності і вірного розуміння пропорцій. Останнє гостро необхідне для того, щоб їх порушувати без докорів сумління.

The Row

Канонічною з погляду сучасного розуміння спотворень пропорцій і традиційного об'єму у жіночому костюмі можна вважати колекцію The Row осінь-зима 2018/19. Гігантські, ніби з чоловічого плеча, піджаки, довгі пальта зі спущеними рукавами і ультраширокі брюки, що нагадують подоли японських самураїв – такі вбрання матимуть ефектний вигляд і без зайвого декору. Також приклади недбалого, в хорошому розумінні слова, ставлення до об'ємів є у Balenciaga, Valentino, Miu Miu, Burberry та інших. Посилена плечова лінія або рукави довші на кілька десятків сантиметрів, величезні штани, що здаються на кілька розмірів більшими, або гігантські коміри – варіантів, як модно спотворити силует, безліч у новому сезоні.

Valentino
Balenciaga
Miu Miu
Roksanda
Tom Ford
Gucci
CALVIN KLEIN 205W39NYC
Loewe
Celine
Fendi
Cédric Charlier
Burberry
Alexander McQueen
Mary Katrantzou

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.