До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: спокусливі образи із зав’язками на талії

Моді властива циклічність, а отже багато трендів можуть згодом повернутися до нашого гардероба. У 2022 році особливо популярна естетика волелюбних нульових: штани та джинси з низькою посадкою, сумки-багети, сукні з відкритою спиною, топи-галтери, блискучі міні та, звісно ж, одяг із численними зав’язками на талії. Сьогодні йтиметься про останні. Українські дизайнери у своїх колекціях весна-літо 2022 року переосмислили ефектну тенденцію та запропонували нове прочитання спокусливих образів із зав’язками, що ніжно обіймають талію, – від укорочених топів, що демонструють прес, до спідниць і штанів із сексапільними переплетеннями.

Вузькі зав’язки, що перехрещуються на талії, в Америці називають Midriff Flossing. Цю тенденцію свого часу носили Періс Гілтон, Брітні Спірс, Голлі Беррі та Крісті Тарлінгтон, а тепер демонструють Белла Гадід, Емілі Ратаковскі та Гейлі Бібер. Особливо виразний вигляд мають зав’язки у чорних чи білих монохромних образах. Так, у колекції La Marina ви знайдете топ з довгими рукавами й зав’язками на талії в парі з мініспідницею, у Body Wear – лляний костюм зі спокусливими переплетеннями, подібними до зубної нитки, а в Arutiunova – штани кльош з вирізом на талії та поясом.

Реклама

Крім класичних забарвлень, дизайнери пропонують вибирати яскраві й пастельні рішення, які легко впровадити у літній гардероб. Так, рожевий бралет із зав’язками на талії Marianna Senchina ви можете комбінувати із широкими штанами, шкіряний топ Katerina Kvit поєднувати з джинсами в повсякденних образах, а спокусливу персикову блузу Anna October приборкати елегантною спідницею довжини максі. Крім того, топи із зав’язками на талії має гарний вигляд у спідничних і брючних трійках. Візьміть на замітку шовковий костюм FORSEA STUDIO, який буде доречний як на відпочинку, так і в міському дрес-коді в спеку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.