До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найромантичніші сукні цього літа

Сукні зі шлярками, грайливими рюшами, ніжними воланами, квітчастими візерунками та невагомими бантами – найромантичніший тренд літнього сезону, в якому просто не можна собі відмовити. Цього сезону українські дизайнери пропонують вибирати сукні довжини міді з легких тканин, кокетливі міні з витонченими деталями, бавовняні й лляні сукні з об’ємними рукавами та грайливими образами з горошковим принтом. Vogue.ua зібрав найромантичніші сукні, які подарують відчуття легкості й свободи.

Marianna Senchina

Цього літа пропонуємо поповнити модний капсульний гардероб невагомими й романтичними сукнями, які можна носити щодня в спеку. Придивіться до елегантної блакитної сукні з польовим розсипом Poustovit, образу My Sleeping Gypsy з об’ємними рукавами або білосніжної сукні Total White з ефектним бантом на спині. Цього сезону, як і раніше, актуальні сукні з бешкетним горошковим принтом, які свого часу любили носити принцеса Діана, Мерилін Монро та Софі Лорен. Найкращі образи з цим інфантильним візерунком ви знайдете в колекціях Marianna Senchina та The Bode Wear.

Реклама

Не варто чекати відповідного приводу, щоб потішити себе гарною сукнею, яка не тільки поліпшить настрій, а й буде модною деталлю вашого гардероба. У колекції Sleeper ви зустрінете милу лілову сукню, від якої неможливо відірвати погляду, в українського масмаркет-бренду One by One знайдете кокетливе міні з делікатними рюшами, а в J'ammeme – коротку сукню, подібну до ніжної квітки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.