До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найгарніші сукні в горошковий принт

Інфантильний, бешкетний і романтичний горошковий принт — улюблений прийом дизайнерів улітку. Візерунком polka dot бренди прикрашають ефірні блузи, елегантні брючні костюми, шовкові спідниці і, звісно ж, невагомі сукні. Про останні сьогодні йтиметься. У колекціях українських дизайнерів ви побачите бавовняні сукні з об’ємними рукавами, в яких надзвичайно комфортно в спекотну погоду, елегантні шовкові slip-dresses для вечірніх виходів, сукні-галтери, натхнені стилем 1990-х, а також вишукані моделі на одне плече з дрібним горошковим розсипом. Vogue.ua зазирнув у колекції до українських дизайнерів і зібрав найкращі сукні з горошковим принтом.

Come With Me brand

Кокетливі сукні в горошок цього сезону з’явилися в колекціях брендів як у класичній чорно-білій інтерпретації, так і в цікавих колірних рішеннях. Так, Come With Me brand представили елегантну сукню із зав’язками навколо шиї в довжині міді, яку сміливо можна вважати новою класикою, а Marianna Senchina показали мінісукню в молочний горошок з об’ємними рукавами-ліхтариками та рюшами, у якій так і хочеться піти на романтичне побачення. Сукні з принтом polka dot — чудова альтернатива образам з квітчастими візерунками. Придивіться до невагомої сукні з вирізом у формі серця Sleeper з великими горошинами, жіночої сукні з відкритою спиною Must Have або асиметричного варіанта з бантом на плечі з колекції LOVE by Ksenia Karpenko.

Реклама
Marianna Senchina
Sleeper
Must Have
LOVE by Ksenia Karpenko

Сукні з горошковим принтом набули неабиякої популярності в 1950-х завдяки кінематографу. Тоді їх носили такі актриси, як Мерилін Монро у фільмі Джоан Кроуфорд та Софі Лорен. Пізніше ми бачили елегантну сукню в горошок на Джулії Робертс у фільмі "Красуня" і кокетливий образ зі сміливим декольте на Лорі Дерн у стрічці "Дикі серцем". Нині романтичні сукні з візерунком polka dot прикрашають гардероб Кейт Міддлтон та Марго Роббі. Знайти схожі сукні ви можете в колекціях The Body Wear, One by One, Andre Tan та The Lace.

The Body Wear
The Lace
One by One
Andre Tan

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.