До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі шорти від українських брендів

Невагомий льон, витончена костюмна тканина, практична бавовна чи незамінний денім – у сезоні весна-літо 2022 українські дизайнери представляють широкий вибір універсальних шортів. Від романтичних шовкових комплектів до ошатних костюмних двійок: vogue.ua зібрав найкращі шорти цього літа в колекціях українських брендів.

Звісно ж, денім – завжди універсальний помічник у складенні літніх образів. Цього сезону KSENIASCHNAIDER модернізують звичні шорти, додаючи до них ще один шар – лляні боксери. Таку пару можна поєднувати з легкими сорочками чи улюбленими кроп-топами. Лляні шорти насиченого лимонного відтінку можна знайти в MustHave, а соломʼяна сумка стане найкращим їхнім супутником.

Реклама

За стильними костюмами, що складаються з жакета та шортів, варто звернутися до Cher'17 та The COAT by Katya Silchenko. Сіро-блакитний костюм з великими кишенями в утилітарному стилі стане в пригоді для прохолодних вечорів, а комплект у відтінку молочного шоколаду із шортами на гумці ідеально пасуватиме до щоденних образів.

Ще одним обовʼязковим літнім надбанням стане шовковий комплект від Sisters in leisure. Додавши легку сорочку, можна отримати комфортний образ, що стане в пригоді як удома, так і під час невимушеної прогулянки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.