До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі друзі: теплі спідниці на осінь

Найкраща знахідка для осінньо-зимового сезону – це тепла спідниця середньої довжини. Вона не поступається зручністю перед штанами і навіть десь виграє. З одного боку, її можна одягнути з об'ємним светром та додати білі ботильйони і пальто у клітинку, а з іншого, вона стане чудовою парою базовому гольфу і чоботам-панчохам.

У новому сезоні дизайнери розділилися на два табори: одні зізнаються у коханні спідницям строгого крою у дусі Жаклін Кеннеді і Грейс Келлі, інші роблять ставку на асиметричний силует і вільний крій. Але у одному вони солідарні – спідниця повинна закривати коліна і хоч мінімально зігрівати.

Реклама

Лаконічні спідниці-олівці – роман тривалістю у життя. Здається, вони ніколи не набриднуть і не вийдуть з моди. З кожним новим сезоном дизайнери тільки розширюють можливості їх використання: експериментують з довжиною, кольором, матеріалом і обробкою. Одягати їх найкраще з об'ємним верхом. Асиметричні моделі у новому сезоні тільки набирають обертів. Наприклад, асиметричні спідниці, що складаються з кількох видів клітини, залишили теплий слід у серцях модниць. Комбінувати їх найкраще зі спокійним одноколірним верхом, щоб врівноважити образ.

Vogue.ua зібрав 20 теплих спідниць, від яких просто неможливо відмовитися.

<b>теплые юбки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.