До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраще взуття сезону весна-літо 2020

Завершились модні покази сезону весна-літо 2020 на чотирьох головних Тижнях моди. За традицією vogue.ua підсумовує їх. Цього разу розповідаємо, яке взуття буде модним наступного літа. А про головні сумки сезону весна-літо 2020 ми розповіли тут.

Тиждень моди в Нью-Йорку

Нью-йоркські дизайнери пропонують наступного літа, крім гостроносого взуття, носити сандалі, туфлі та мюлі з квадратним носом, які можна знайти в колекціях брендів Proenza Schouler, Dion Lee і Staud. Дизайнери продовжують складати оди босоніжкам на тонких ремінцях, що родом з 1990-х, – Helmut Lang, Oscar de la Renta і Carolina Herrera в перших рядах цієї історії. Тим часом Michael Kors Collection і Gabriela Hearst зосередилися на випуску сандалів на високій ротанговій підошві, а Marc Lacobs, Zimmermann і Brock Collection зробили ставку на яскравий і примхливий атлас.

Реклама

<b>shoes nyfw ss20</b>

Тиждень моди в Лондоні

Консервативний і прагматичний Лондон цього разу здивував різноманітністю взуття. Тут були і геометричні підбори у Rejina Pyo і Simone Rocha, витончені ремінці навколо кісточок у Ports 1961, Richard Quinn і Julien Macdonald, пухнасті сандалі у Matty Bovan і навіть мюлі з пір'ям у Marques' Almeida. Не забули і про спортивне взуття: Jamie Wei Huang представили кросівки-панчохи, Fashion East – мюлі зі спортивною шнурівкою, а House of Holland – зручні пари для швидкого руху містом.

<b>shoes lfw ss20</b>

Тиждень моди в Мілані

Крім культових мюлів Bottega Veneta, які в новому сезоні забарвили у більше кольорів, головувало на Тижні моди в Мілані взуття з цікавими деталями і яскравим декором — бантами, шнурівкою, численними ремінцями, витонченими перетинками, кристалами і лелітками. Особливу увагу бренди приділили плетеним сандалям у грецькому стилі, серед творців яких – Alberta Ferretti, Etro, Elisabetta Franchi. Тим часом Emporio Armani і Missoni пропонують взувати наступного літа сандалі на спортивних шнурках.

<b>shoes mfw ss20</b>

Тиждень моди в Парижі

Тиждень моди в Парижі продемонстрував чимало взуттєвих трендів. Christian Dior пропонує шкіряні перфоровані черевики на тракторній підошві, Ann Demeulemeester і Givenchy – мюлі на підборах незвичайної форми, Lanvin – золоті сандалі, наче з космосу, Off-White – чоботи, що нагадують шматочок сиру маасдам, Loewe – шкіряні ботфорти-панчохи канаркового кольору, Miu Miu – босоніжки на високій платформі з 1970-х, а Valentino – плетені сандалі у грецькій манері.

<b>обувь pfw ss20</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.