До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лофери на низьких підборах — найкраще взуття для будь-якої погоди

Лофери справедливо вважають однією з найпрактичніших моделей взуття для демісезонного періоду. І хоча на календарі саме початок літа, мінлива погода не дає можливості нарешті взути улюблені сандалії. Про помітний подіумний тренд, лофери на підборах, ми вже розповідали, а сьогодні пропонуємо добірку street-style виходів модниць у лоферах на низькому ходу.

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Реклама

У загальний курс на універсальні й позачасові елементи гардероба лофери вписуються ідеально. Історія цього взуття сягає 30-х років XX століття: спершу їх розробили на основі мокасин винятково для чоловіків. У революційних 80-х стався бум лоферів — вони стали елементом стилю бізнесменів та іншої еліти, а поступово перекочували й до жіночого гардероба.

Сьогодні на вулицях модних столиць лофери — найбажаніші гості. Завдяки своєму універсальному фасону, вони пасують майже до будь-якого образу: гармоніюють із джинсами й мідісукнями зі струмливих тканин, кардиганами й довгими спідницями.

<b>Лоферы стрит</b>

Vogue.ua зібрав 10 найкращих пар лоферів на низьких підборах для наймінливішої ​​погоди.

<b>лоферы продукты</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.