До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ліфологія: як носити спідню білизну напоказ і не соромитися

У новому весняно-літньому сезоні нижню білизну, як і раніше, заведено не приховувати, але основним правилам її носіння слідувати все-таки варто. Головне і негласне – базові ліфи носити потрібно під напівпрозорими блузами, а бюстьє складного крою – поєднувати з жакетом контрастного відтінку, надягати поверх футболок або окремо.

Alexander Wang

Як це робити на конкретних прикладах показали бренди по обидва боки Атлантики. Наприклад, Марія Грація Кьюрі з Christian Dior смугастий ліф спортивного крою вдягнула під напівпрозору блузу в грайливий горох, а Ентоні Ваккарелло в новій колекції для Saint Laurent накинув поверх лаконічного білого бюстьє строгий смокінг. На подіумі у Proenza Schouler можна подивитися, як носити шкіряні ліфи поверх суконь, а у Helmut Lang – замість топів і в парі з широкими брюками. У будь-якому випадку виглядає ефектно і змушує йти качати прес уже зараз.

Реклама
Saint Laurent
Dolce & Gabbana
Maison Margiela
Christian Dior

Напередодні Дня святого Валентина образ, побудований на обігруванні спідньої білизни, виглядає як ніколи актуально. Вибрати бюстьє також можна в колекціях Eres, The Row, Dolce & Gabbana і Alexander McQueen.

<b>Лифы</b>

Читайте також:

25 червоних суконь до Дня святого Валентина

Дихайте, не дихайте: історія корсета

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.