До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літо в офісі: 5 речей, без яких не обійтися

Літо, на жаль, не означає автоматичний квиток на море до початку вересня. Багатьом дівчатам доводиться велику його частину проводити в межах офісу, а, отже, і заявленого в компанії дрес-коду. Vogue.ua вибрав 5 речей, які допоможуть пережити спеку і, при цьому, мати доречний вигляд в будь-якій робочій ситуації.

Off-White Pre-Fall 2018
Лляний піджак

Головна перевага льону – він дарує відчуття прохолоди навіть в найспекотнішу погоду. До того ж, міцність його ниток в два рази вища, ніж у бавовни, і в чотири, ніж у шерсті, що дозволяє носити його довго і з любов'ю. Так, у льону є недолік – він швидко мнеться, але сьогодні, коли навіть корпоративний дрес-код стає більш розслабленим, особливо по п'ятницях, лляний жакет стане відмінним рішенням на кожен день.

Реклама

<b>Office_Jacket</b>

Спідниця міді

Спідниця довжини міді – це не лише оптимальне рішення для тих, хто літо повинен провести в офісі, а й великий модний тренд. Поєднують у собі вимоги дрес-коду і fashion-тенденцій моделі з асиметричним подолом, плісировані варіанти або з легкого шовку. Правда, останні краще врівноважити строгим жакетом.

<b>Office_Skirt</b>

Сукні-сорочки

Сукні-сорочки вже давно прописані в гардеробі дівчат, яким в +30 за Цельсієм потрібно ходити на ділові зустрічі і вирішувати важливі справи. Цього літа в їх розпорядженні спогади про 1970-і в колекціях Rossie Assoulin, тонка смужка Jason Wu і трохи романтики Altuzarra.

<b>Office_ShirtDress</b>

Шовкова блуза

Шовк – ще один матеріал, з яким потрібно дружити в найспекотніший час року. Шовкову блузу, наприклад, можна носити в офіс з тієї ж спідницею довжини міді, трохи укороченими брюками або кюлотами. Особливо популярні цього сезону моделі з бантами замість коміра – їх можна як зав'язати, так і залишити вільними, або закрутити навколо шиї як шарф.

<b>Office_Blouse</b>

Кюлоти

Кюлоти – справжня знахідка для любительок брюк. Наприклад, однією з найбільших їх прихильниць є королева Іспанії, Летиція, яка носить кюлоти на офіційні зустрічі. Природно, що кюлоти для офісу не повинні бути зшиті з дуже тонкої тканини або прикрашені тропічними принтами, але моделі лаконічних відтінків, з акварельним малюнком або тканин, що тримають форму, не порушать корпоративних правил.

<b>Office_Culottes</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.