До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літні сукні для офісу

Попри те, що карантин продовжили до кінця липня, багато компаній і далі працюють за спеціальним графіком для працівників. Це означає, що сезон офісних суконь все-таки відбудеться цього літа. У колекціях дизайнерів можна знайти цікаві рішення для ділового дрес-коду в спекотний період, серед яких бавовняні сукні строгого крою, моделі сорочкового крою із шовку й крепу, а також квітчасті сукні в стриманій колірній гамі. Vogue.ua зібрав наймодніші літні сукні для офісних буднів.

Victoria Beckham
Бавовняні

З настанням літа перше, що хочеться вдягти, — це легка натуральна сукня, у якій буде нескладно перенести спеку. В умовах корпоративних правил дівчата обмежені у виборі вбрання, проте дизайнери подбали й про це, пропонуючи бавовняні сукні стриманих кольорів і фасонів. Так, у колекції Loewe можна знайти білосніжну сукню з відкладним комірцем асиметричного крою, Gabriela Hearst показали лаконічний варіант зі шкіряним поясом, а Self-Portrait представили романтичну сукню зі шлярками в темно-синьому відтінку.

Реклама
Loewe
Self-Portrait
Gabriela Hearst

<b>офис платья хлопок</b>

Сорочковий крій

Сукня сорочкового крою — те, що потрібно для ділових зустрічей. У сезоні весна-літо 2020 Roland Mouret зробили ставку на пастельно-лавандову шовкову сукню довжини максі, яка стане в пригоді для офісних буднів. Givenchy представили елегантну сукню у відтінку фуксії для сміливих дівчат, а Chloe вподобали легкий персиковий образ зі строгими плісированими вставками сорочкового крою.

Roland Mouret
Givenchy

Chloe

<b>офис платья-рубашки</b>

Флористичні мотиви

Флористичні сукні — вічний тренд, який з року в рік з’являється в колекціях брендів. Моделі з легких, здатних дихати тканин з квітчастими візерунками — від дрібного польового розсипу до великих бутонів — є ідеальною базою для роботи в офісі. Цього літа Victoria Beckham пропонують одягати чорну сукню зі світлим рослинним орнаментом, тим часом No.21 радять покрасуватися серед колег у вибагливому образі із сільським принтом, а Luisa Beccaria — вбратися в сукню сорочкового крою, на якій розквітли ромашки, маргаритки й фіалки.

Victoria Beckham
No.21
Luisa Beccaria

<b>офис платья цветы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.