До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легкою ходою: модне взуття та сумки для літніх образів

Promotion

Сучасні модні тенденції відбивають настрої людей, які переглянули свої життєві пріоритети в бік комфорту та зручності, водночас не забуваючи про гармонію й естетику форм. Поступово змінюється ставлення людей до шопінгу. Дедалі частіше модні інфлюенсери показують як сформувати свій гардероб з пріоритетом на якість, а не кількість одягу та взуття. Vogue.ua вибрав найбажаніші моделі взуття й сумок з нової колекції Miraton.ua, які точно знадобляться цього літа.

Реклама
Miraton
Бути на висоті

Рішення поповнити взуттєвий гардероб босоніжками на танкетці стане виправданою інвестицією цього сезону. Такі моделі бездоганні щодо комфорту, водночас структурують силует й органічно доповнять будь-який літній образ: чи то діловий ансамбль, що складається із жакета й шортів-бермудів, чи то романтичний образ — з легкого літнього сарафана для прогулянок біля моря. Дівчатам, які прагнуть додати контрастів і розбавити повсякденний образ, варто звернути увагу на спортивні, підкреслено грубі моделі босоніжок.

Miraton

<b>Босоножки на танкетке</b>

Свобода руху

Сандалії з якісних і ефектних матеріалів з яскравими деталями все так само актуальні. Цього літа на модний олімп повернулися оновлені сандалі в грецькому стилі. Дизайнери пропонують виходити за межі, вибираючи пари яскравого кольору або моделі, прикрашені анімалістичним принтом. Fashion-інсайдери оцінили їх за легкість, максимальну відкритість і можливість створювати оригінальні поєднання.

Miraton

<b>Свобода движения</b>

Сексуальний акцент

Мінімалістичні босоніжки на тонких ремінцях полонили streetstyle-хроніки цього літа. Інтерес модниць до них передбачуваний, адже "голі" босоніжки мають вишуканий вигляд і роблять ноги візуально стрункішими. ​​У пастельній кольоровій гамі вони стають прекрасним доповненням до вбрання складного крою, додаючи ноток жіночності. Є ще свіжий модний прийом в арсеналі streetstyle-зірок — можна зав’язати ремінці босоніжок поверх штанів, так ви точно не залишитеся непоміченими.

Miraton

<b>Сексуальный акцент</b>

Відкрита п’ята

Цього літа носіть мюлі, натхнені естетикою 1990-х, які знову повернулися в гардероби модниць на першочергові позиції. Чіткі лінії, модні колірні рішення, зручна колодка й геометричні середні підбори — ось, що з повним правом робить їх улюбленим взуттям streetstyle- активісток. І якщо слінгбеки годяться для суворішого дрес-коду, то Мюлі з відкритим носком можна взути як на вечірку, так і на пляж. Вони мають лаконічний вигляд і надають образу розслабленості й невимушеності.

Miraton

<b>Открытая пятка m</b>

Все сплетено

Всіляке плетіння — гарячий тренд, що поширився на аксесуари цього літа. Саме такі сумки з рафії, шкіри й макраме охоче демонструють модниці у своїх Instagram-акаунтах. Шкіряне плетіння ідеальне для ділового стилю, тоді як традиційне солом’яне в’язання буде до пари неформальним образам. Такі сумки мають особливо привабливий вигляд літнього сезону, а в колекції Miraton дівчата зможуть знайти всі модні тренди.

Miraton

<b>Все сплетено</b>

Нагадаємо, що нині до мережі входять 14 крамниць, які пропонують асортимент взуття із 3000 моделей. Товари, представлені в мережі Miraton, створені за допомогою інноваційних технологій і є втіленням високої якості та комфорту.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.