До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто в чому: модні тренди Каннського кінофестивалю

Каннський фестиваль наблизився до кінця, відгриміли головні прем'єри, минули найвеселіші вечірки і благодійні обіди. Саме час підсумувати червоні килимові доріжки заходу. Окрім літніх брючних костюмів, зіркові дівчата також обирали розкішні довгі сукні. Vogue.ua називає п'ять головних трендів Канн цього року.

Червоний

Червоний колір у всіх його відтінках став одним з основних в Каннах. Белла Хадід і Роузі Гантінгтон-Вайтлі обрали Alexandre Vauthier, Джуліанна Мур була в Givenchy Haute Couture, Кейт Мосс в Halston Heritage, Летиція Каста в Alexander McQueen, Наталі Портман у традиційному Dior, а Наташа Полі в Roberto Cavalli.

Реклама
Срібло

Блискучі і сяючі вбрання вигулювали: Стелла Максвелл (Roberto Cavalli Haute Couture), Ізабель Гулар (Zuhair Murad), Белла Хадід (Elie Saab Haute Couture), Джейн Фонда (Valentino Haute Couture), Крістен Стюарт (Chanel Haute Couture) і Леа Сейду в Louis Vuitton.

Оголена спина

Тренд, який неможливо не згадати завдяки максимальній привабливості. Вбрання з оголеною спиною для червоної килимової доріжки одягали: Діана Крюгер (Armani Privé), Кейт Бланшетт (Givenchy Haute Couture), Кендалл Дженнер (Schiaparelli Haute Couture), Стелла Максвелл знову обрала Roberto Cavalli Couture, як і Алессандра Амбросіо.

Пір'я

Декор у вигляді легкого пір'я марабу став одним з найбільш затребуваних у зіркових стилістів, які готували актрис і моделей до вечірніх заходів. Ніколь Шерзінгер та Сінді Бруна прийшли в Ashi Studio, а Джейн Фонда в Givenchy Couture.

"Нагі" сукні

Дарія Строкоус, Каролайн Даер, Сара Сампайо зробили ставку на напівпрозорі відверті сукні. Кендалл Дженнер в Alexandre Vauthier, Сара Сампайо в Julien McDonald, Стелла Максвелл в Aadnevik – тріо найефектніших суконь Канн цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.