До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сезон полювання: колготки – це модно

Якщо ще недавно колготки вважали моветоном, то цієї осені дизайнери приділили їм чимало уваги. У їхніх колекціях є як класичні капронові колготки, так і кислотні моделі (Tom Ford і Haider Ackermann), а також в'язані та мереживні пари – як y Chanel і Chloé, в горошок або смужку – як у Marni. Vogue.ua зібрав найстильніші колготки сезону осінь-зима 2018/2019.

Tom Ford осінь-зима 2018/19

У новому сезоні від Нью-Йорка до Парижа моделі гордо дефілювали на подіумах в колготках, хоча до цього навіть найрозкішніші хутра і затишні пальта вони демонстрували на тлі оголених ніг. Наташа Зінько, наприклад, зробила ставку на білосніжні колготки в поєднанні з лаконічною сірою сукнею і лакованими чорними черевиками. Франческо Рісс представив божевільні різнокольорові колготки в смужку в парі з монохромним трикотажним платтям, а доповнив образ спортивною сумкою і туфлями, що додало йому необхідну частку спорт-шику. А в колекціях брендів Chanel, Chloe і Alberta Ferretti можна побачити класичні капронові колготи різного ступеня щільності.

Реклама
Natasha Zinko осінь-зима 2018/19
Chloé осінь-зима 2018/19
Marni осінь-зима 2018/19

Звіриний принт захопив серца дизайнерів. Так, в колекції Tom Ford з'явилися кислотні леопардові колготки, в той час, як моделі бренду Dolce & Gabbana демонстрували напівпрозорі пари, прикрашені тигровим принтом і стразами. Єдиним рівноправним конкурентом хижого принта в новому сезоні став неоновий колір. Наприклад, в осінньо-зимовій колекції бренду Haider Ackermann можна побачити колготки всіх кольорів веселки.

Tom Ford осінь-зима 2018/19
Dolce & Gabbana осінь-зима 2018/19
Haider Ackermann осінь-зима 2018/19

Vogue.ua показує, які колготки будуть актуальними у новому сезоні осінь-зима 2018/2019.

<b>Колготы предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.