До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Короткі картаті спідниці — модна покупка цього вересня

Наближається початок навчального року, а разом з ним стає популярнішим стиль препі, відмітними ознаками якого є картаті мініспідниці, джемпери з ромбами, накрохмалені сорочки, краватки, в’язані жилети та строгі жакети з нашивками. Особливої уваги цього сезону дизайнери вирішили надати коротким картатим спідницям, що відсилають до образів головних героїнь серіалів "Безголові" і "Пліткарка". Так, на модних подіумах з’явилися класичні міні в картатий візерунок "гусяча лапка", спідниці в шкільну складку з принтом "принц Уельський" та варіанти А-силуету, що поєднують відразу кілька картатих візерунків.

Christian Dior

З настанням осені улюбленим принтом дизайнерів стає картатий візерунок: шотландський тартан, "шахівниця", "принц Уельський", п’є-де-пуль, орнамент віші та багато інших. Цієї осені картатий візерунок розмістився на коротких спідницях, витісняючи з гардероба елегантну довжину міді. Дизайнери пропонують модницям, які давно закінчили школу чи університет, згадати про безтурботний навчальний час і приміряти короткі картаті спідниці. Так, Christian Dior продемонстрували небанальне прочитання стилю препі: спідниця в складку поєднувалася з приталеним жакетом, мереживним топом, спортивними гольфами та балетками. Тим часом Versace, Chanel та Alessandra Rich зробили ставку на елегантний і позачасовий твід, який може бути не нудним, якщо його обіграти сучасними деталями. Так, Віржині Віар додала до твідової спідниці в’язані панчохи, гумові чоботи та багатоярусні прикраси, Донателла Версаче закцентувала на яскраво-рожевому кольорі, а Алессандра Річ показала картату мініспідницю в парі з колготками в сітку та вкороченим блейзером.

Реклама
Versace
Chanel
Alessandra Rich

Одними з найбажаніших спідниць цієї осені стали моделі, прикрашені принтом "принц Уельський". Цей класичний візерунок розмістився на короткій спідниці в складку Rokh, яку марка пропонує носити зі шкіряною байкерською курткою, вузькими штанами й сорочкою з краваткою. Тим часом свою версію картатої спідниці представили Miu Miu — ультракороткий варіант з низькою посадкою в стилі Y2K.

Rokh
Miu Miu

Vogue.ua зібрав актуальні короткі спідниці в картатий візерунок, які можна носити вже зараз у парі з базовими футболками, білими сорочками з комірами, тонкими водолазками, трикотажними кардиганами, спортивними світшотами та строгими жакетами

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.