До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яку сорочку купити цієї весни

У новому весняному сезоні увага з класичних сорочок переміщається на незвичайні моделі: асиметричні, короткі, зі спущеними плечима, складного пошиття, зшиті з декількох шматків різних тканин, прикрашені усіляким декором у вигляді рюшів, пір'я, логотипами, або виконані з небанальних матеріалів і нестандартних відтінків. Дизайнери попрацювали на славу і максимально нам урізноманітнили формальний гардероб.

Chanel весна-літо 2019

Складно придумати більш базову річ гардероба, ніж сорочка, яка в новому сезоні весна-літо 2019 набула нового прочитання. У колекції Delpozo з'явилися подовжені сорочки, декоровані фантазійними рюшами, а Chanel продемонстрували укорочені statement-моделі, які очолили вішлист всіх модниць. Balenciaga продовжує ігри з логоманією, яскравими квітами і гіперболізованими формами. Так, у новому сезоні Демна Гвасалія зробив ставку на атласні oversize-сорочки з укороченими рукавами і принтом у вигляді золотих ланцюгів.

Реклама
Delpozo весна-літо 2019
Balenciaga весна-літо 2019

Ця весна мине під девізом нестандартних рішень. Proenza Schouler умовно розділили сорочку на дві рівні частини і зробили акцент на принті tie-dye, так взяли за основу культуру хіпі. Дріс ван Нотен додав нотки авангарду в нову колекцію за допомогою яскравого жовтого пір'я і сітки, а Стелла Маккартні зробила ставку на приталену складнопошиту сорочку на блискавки.

Proenza Schouler весна-літо 2019
Dries Van Noten весна-літо 2019
Stella McCartney весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 15 модних сорочок, кожна з яких заслуговує на окрему увагу.

<b>рубашки1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.