До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яку сукню купити цього сезону

Складно придумати універсальніший за сукню елемент жіночого гардероба. З одного боку, це абсолютно самостійна річ, яка не потребує складних стилізацій, а з іншого — з нею можна створювати величезну кількість образів, експериментуючи з аксесуарами й деталями. Серед найактуальніших суконь сезону — сукні з мереживом, вирізами на талії, відкладними комірами й подібні за кроєм до кейпів. Також стилісти рекомендують звернути увагу на практичні мінісарафани й вбрання в богемному стилі. Ми зібрали найцікавіші моделі з колекцій демократичних брендів, які засвідчують — одягатися стильно й недорого можна.

COS
Оригінальні вирізи

Сукні з декольте або відкритою спиною стали вже класикою, а що коли спробувати щось нове й вибрати сукню з оригінальними вирізами в зоні живота? Впевнені, що така покупка стане і чудовою додатковою мотивацією, щоб зайвий раз сходити в спортивний зал.

Реклама
Zara
Чорне мереживо

Що може бути спокусливіше й вишуканіше за чорне мереживо? Дизайнери не перестають надихатися цієї фактурою й використовують її як для створення позачасових елегантних образів, так і розслабленіших, подібних до будуарного шику 1920-х.

Gepur
Сукня-кейп

Не дарма представники королівських сімей так люблять кейпи — є в цьому крої щось урочисте й суворе водночас. Надає він особливої шляхетності й сукням, які для відповідальних виходів нерідко вибирала Меган Маркл. Серед найактуальніших моделей — лаконічні сукні-кейпи довжини міді, шифонові варіанти й вечірні версії з атласу або мережива.

Love Republic
Білий комір

Шкільний стиль — ще один важливий тренд цієї осені, який модні бренди використовували у колекціях максимально різноманітно. Одні дизайнери працювали з довжиною міні й плісуванням, інші звернули увагу на жилетки, але найбільшу цікавість викликали відкладні комірці. Така деталь помітно освіжає образ і прекрасно контрастує з темними однотонними сукнями.

H&M
Сарафан

Сарафани часто асоціюють з весняно-літнім сезоном, але хто сказав, що їх не можна зробити частиною модного образу тепер? Їх можна поєднувати як із жакетами, так і тонкими гольфами або блузами. Виграшний вигляд матиме і мікс різноманітних фактур: шкіряний сарафан і шовкова сорочка, вовняний сарафан і джинсова куртка, шовковий сарафан на тонких бретельках і оксамитовий жакет.

Massimo Dutti
Драпування

Драпування — легкий спосіб зробити образ святковішим. До того ж воно допомагає приховати вади фігури або скоригувати правильно пропорції. Драпування має чарівну якість — воно робить образ невагомим і надає йому легкості. Варто тільки один раз приміряти.

Guess
Богемна історія

Богемний стиль часто асоціюють з літніми фестивалями й вечірками просто неба, але з настанням осені він розкривається новими гранями — у гру вступають такі фактури, як замша й шкіра, які в парі з глибокими відтінками розкриваються по-новому. Також елегантним прочитанням богемної історії стануть сукні з флористичними мотивами на темному тлі.

Mango

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.