До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші джинси цієї осені

Складно уявити собі щось більш незамінне в сучасному гардеробі, ніж денім. Модні дизайнери обожнюють використовувати цей матеріал в своїх колекціях незалежно від сезонів, трендів і фази Місяця. Vogue.ua пропонує 11 джинсових ідей для сезону осінь-зима 2018/19.

Преппі

Строгі лінії і жорсткі комірці, клітинка на заворотах і кишені, як на уніформі – наймодніші джинсові костюми для сезону осінь-зима 2018/19 витримані в стилістиці преппі.

Реклама
Acne Studios осінь-зима 2018/19
Після відбілювача

Бунтівникам сподобаються джинсові наряди, що мають такий вигляд, наче їх довго варили в чані з відбілювачем. До таких образів сміливо одягайте великі блискучі прикраси і геть скромність.

Y/Project осінь-зима 2018/19
1970-і

Естетика сімдесятих років минулого століття – один з найважливіших трендів сезону. Він же торкнувся і джинсового одягу. Носити таке вбрання краще з взуттям і аксесуарами кольору осіннього листя.

Vanessa Seward осінь-зима 2018/19
Вестерн

Комбінезони з деніму, доповнені металевими поясами і ковбойськими чобітьми – гідна заміна літніх шовковим варіантів. Щоб носити їх в дусі героїнь вестерна, пропонуємо додати хустунку і пончо.

Philosophy di Lorenzo Serafini осінь-зима 2018/19
З принтами

Малюнки, що наче біжать по деніму, додадуть образу романтики. Якщо хочеться зробити образ більш жорстким, варто додати ультрамодні широкі ботфорти.

Off-White осінь-зима 2018/19
1980-і

"Варьонки" в стилі вісімдесятих мають відмінний вигляд в дуеті з білосніжними сорочками і светрами кольору шерсті верблюда. Щоб не здаватись архівною версією, уникайте додавання неонових відтінків або пластикових аксесуарів.

Miu Miu осінь-зима 2018/19
Етніка

Додавайте до джинсів пончо і аксесуари в етнічному стилі і отримаєте один з найбільш модних образів сезону.

Etro осінь-зима 2018/19
Печворк

Мільйони маленьких шматочків деніму "збирають" разом і вдаються костюми, схожі на твори сучасних художників. Відмінний приклад – сукня довжини міді на показі Dior осінь-зима 2018/19.

Dior осінь-зима 2018/19
Стьобані

Стьобаний денім – не абсолютна новинка у світі моди, такі речі дуже любили робити у вісімдесятих роках минулого століття. А зараз джинси схожі на вінтажні сумки Chanel отримали друге дихання і сягають нової хвилі популярності.

Balmain осінь-зима 2018/19
Вінтажні

Свідоме споживання торкнулося і речей з деніму. Слідом за Ksenia Schnaider деякі бренди взяли на переробку вінтажні джинси, які вписали у свої нові колекції. А якщо в гардеробній є справжній вінтажний Levi Strauss & Co., то саме на їх базі і потрібно складати наймодніший образ сезону.

Aalto осінь-зима 2018/19
З високою талією

Джинси з високою талією гарантовано візуально подовжують ноги одразу сантиметрів на десять, і це ще одна причина (крім їх ультрамодності), чому цієї осені ми будемо носити такий денім.

Alberta Ferretti осінь-зима 2018/19

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.