До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яких кольорів варто додати в гардероб цієї весни

Навесні розквітає не тільки світ навколо нас, а й підсилюється наше бажання мати яскравіший або ніжніший вигляд. Підтримати цей настрій найлегше з правильними кольорами в гардеробі. Яких барв варто додати в гардероб, розповідаємо в цьому матеріалі.

Блуза Vivetta, хустина й сережки Hermes
На світанку

Весна асоціюється зі свіжістю, тому так хочеться з настанням першого тепла носити легкі пастельні відтінки. Нам подобається, як цього сезону дизайнери поєднують найлегші невагомі тканини з ніжною кольоровою гамою відтінків рожевого, палевого, персикового й лимонного.

Реклама
Весь образ Christian Dior
Сукня Emilio Pucci, сумка та взуття Salvatore Ferragamo, капелюх Simon Barth Couture, шкарпетки Calzedonia, браслет Hermes
Морська хвиля

Після задовгої зими мрії тільки про море, але хто сказав, що ми не можемо додати цих яскравих барв у свій гардероб? Красі підводного світу нову колекцію Versace присвятила Донателла Версаче й представила низку суконь усіх відтінків моря, прикрашених морськими зірками та іншим тематичним декором. Якщо придбання вечірнього вбрання в плани поки не входило, то яскравий тренч точно впорається з поставленим завданням.

Весь образ Louis Vuitton
Весь образ Versace
Рожевий фламінго

Рожевий колір вже давно не вважається інфантильним і легковажним. Його дедалі частіше вибирають жінки-політики або члени королівських сімей, обмежені суворим дрес-кодом. До того ж рожевий колір сьогодні популярний у найрізноманітніших своїх варіаціях. Ми пропонуємо не бути дріб’язковими й вибирати його найяскравішу й найнасиченішу версію.

Блуза Vivetta, шорти No21, взуття й сережки Hermes, сумка MSGM
Кардиган Balmain, блуза Hermes, штани Missoni, взуття й сумка Salvatore Ferragamo
Відтінок пристрасті

Коли хочеться кричати про свої почуття, складно знайти доречніший колір, ніж червоний і його відтінки. Так чому б не вбратися в нього з голови до ніг прямо сьогодні — у зухвалий костюм із шортами вдень ​​або в романтичну сукню ввечері?

Сукня Antonio Marras, брошка Chanel, сумка No.21, взуття й каблучка Hermes
Сукня й взуття Karl Lagerfeld, капелюх Borsalino, браслет Hermes

Photographer: OLGA RUBIO DALMAU

Stylist: EMILIA TERESA

Model: Simona Godal @ FOCUS Model Management

Hair & Makeup: NIEVES ELORDUY

Spezial thanks: LISKA and Popp & Kretschmer

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.