До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як знаменитості провели День святого Валентина

День усіх закоханих – це відмінний привід дати волю романтичному настрою і зізнатися в коханні, нехай навіть і давньому своєму партнерові. Одні з найромантичніших кадрів виклали в своїх Instagram-акаунтах Девід і Вікторія Бекхем. І хоча пара в наступному році відзначить 20-річчя спільного життя, їхні фото так само відмінно ілюструють зворушливу прихильність одне до одного.

Фото: Instagram @victoriabeckham

Ще один активіст "валентинівського" руху – музикант і дизайнер Каньє Вест. Щоби підтвердити міцність почуттів до своєї дружини Кім Кардашян, він завалив свій Instagram фотографіями знаменитих пар, під фінал виклавши картинки, на яких він і Кім наминають морозиво і позують на тлі авто.

Реклама
Фото: Instagram @kanyewest

Ще одна весела парочка не забула про день Святого Валентина. Поки Блейк Лайвлі була на показі Michel Kors, вбравшися "валентинкою", її чоловік Райян Рейнольдс чекав дружину вдома і навіть спік торт з клею.

Фото: Instagram @vancityreynolds

Vogue.ua обрав найромантичніші Instagram-фото знаменитостей, якими вони ділилися 14 лютого.

<b>звезды валентина</b>

Читайте також:

14 нарядов ко Дню святого Валентина с романтическим подтекстом​

Как 10-летний ЛГБТ-активист стал звездой Недели моды в Нью-Йорке​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.