До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як вписати ковбойський стиль у весняний гардероб

Естетику Дикого Заходу справедливо можна назвати головним стилістичним напрямком цієї весни. Дизайнери надихнулися ковбойськими мотивами американських вестернів і представили жакети з бахромою, сорочки з впізнаваною вишивкою, козаки, капелюхи, що нагадують про ковбоїв, і струмливі квіткові сукні. Vogue UA розповідає, як правильно вписати ковбойський стиль у весняний гардероб 2020 року.

Сорочки

Сорочки – універсальний елемент будь-якого образу. Цього сезону настав час звернути увагу на моделі у стилі Дикого Заходу. Так, Etro пропонують одягнути квіткову блузку зі струмливою сукнею, підкресливши при цьому талію за допомогою плетеного ременя, Paco Rabanne поєднують сорочку з фірмовими ковбойськими візерунками в парі з ошатною металізованою спідницею, а R13 роблять ставку на модель з білого деніму з шовковою тунікою у звіриний принт.

Реклама
Etro
Paco Rabanne
R13

<b>рубашки вестерн</b>

Жакети з бахромою

Жакетам з бахромою цього сезону дісталася левова частина уваги. Дизайнери пропонують носити замшеві, шкіряні і джинсові моделі, прикрашені довгою важкою бахромою, як головний елемент модного образу. Найкращий вигляд такі жакети мають у дуеті з квітковими струмливими сукнями або денімом. Наших фаворитів можна знайти в колекціях Balmain, R13 і Etro.

Balmain
Etro
R13

<b>жакеты вестерн</b>

Ковбойські капелюхи

Приєднатися до ковбойського стилю можна і за допомогою капелюхів, які тільки на перший погляд важко вписати в гардероб. Насправді їх легко поєднати з джинсовими шортами і сорочками, зав'язаними на недбалий вузол, як у Saint Laurent, з етнічними кардиганами і бавовняними комбінезонами Etro, а також з розшитим пончо і денімом за прикладом круїзної колекції Balmain.


Saint Laurent
Etro
Balmain

<b>шляпы вестерн</b>

Сукні у стилі вестерну

Сукні у стилі вестерну можуть бути абсолютно різного характеру: максі, міді або міні, з деніму, замші або шовку, з бахромою, квітковими візерунками або ковбойським принтом, прямі, струмливі або асиметричні. Єдиного правила немає. Так, можна вибрати романтичну міні з оборками Ulla Johnson, сувору модель з деніму Versace або жіночну модель, прикрашену складною вишивкою Christian Dior.

Ulla Johnson
Versace
Christian Dior

<b>платья вестерн</b>

Козаки

Найпростіший спосіб долучитися до культури Дикого Заходу – вибрати відповідну пару козаків. Модне ковбойське взуття вже не перший сезон є актуальним трендом. Цієї весни обмежень немає. Можна взувати козаки з вельветовими штанами і шовковою блузою, як пропонують Versace, поєднувати з джинсами скінні і розслабленою блузою за прикладом Saint Laurent або додати до ошатної сукні з металічною бахромою Paco Rabanne.

Versace
Saint Laurent
Paco Rabanne

<b>казаки вестерн</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.