До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягатися стильно в будь-якому віці: радить Лорен Санто Домінго

Стилістка Лорен Санто Домінго розповіла мексиканському Vogue, як одягатися стильно, згідно з модними тенденціями, і водночас мати доречний вигляд у будь-якому віці.

Лорен Санто Доминго на Неделе модыЛорен Санто Домінго і Дерек Бласберг на Тижні моди / Photo: Edward Berthelot

Лорен Санто Домінго — інфлюенсерка, яка не тільки вчить стильно вдягатися, але й посідає провідну позицію в модному бізнесі завдяки своїй професійній діяльності. Вона експертка з питань моди й еталон гламуру, а також співзасновниця сайту Moda Operandi, на якому можна бронювати модні образи відразу після їхньої презентації на подіумі.

Реклама

Домінго розпочала кар’єру в моді як асистента у Vogue US, потім стала директоркою зі зв’язків з громадськістю в J. Mendel у Нью-Йорку, очолювала відділ зі зв’язків з громадськістю в Carolina Herrera й повернулася у Vogue US 2005 року як авторка.

2019 року Louis Vuitton працювали з Лорен Санто Домінго над рекламною кампанією їхньої культової сумки Capucines у межах спільного проєкту між брендом і Moda Operandi. Домінго надихає багатьох дизайнерів і фотографів, серед яких Ніна Річчі, Енні Лейбовіц, Маріо Тестіно і Едді Борго. Лорен Санто Домінго — велика цінителька одягу. Ось шість порад від неї, як одягатися стильно в будь-якому віці.

Акуратне поєднання анімалістичного принту

Анімалістичний принт може відслужити погану службу, якщо ми не розуміємо його внутрішньої сили.

Использование анималистичного принта как инструмента, а не элемента одежды.Photo: Getty Images

Ключ до цього принту — використовувати його як інструмент, а не основний елемент одягу. Як це зробити? Використовуйте анімалістичний принт в одному елементі одягу, якщо візерунок сильний і привертає багато уваги. Якщо ж візерунок не такий очевидний, то його можна використовувати в кількох предметах одягу, особливо якщо це розслаблений або консервативний стиль.

Джинси — потрібна річ

Джинси — річ, яка завжди має бути у вашій шафі. Класичний і невимушений одяг завжди згодиться для поєднання з модними або більш авангардними речами.

Джинсы – необходимая вещь в шкафу каждого человека.Photo: Getty Images
Монохромність

Ви хочете мати гарний вигляд, виконуючи всі завдання впродовж дня? Альтернатива — вибрати класичний костюм. Щоб підійти до питання вибору костюма більш творчо, зверніть увагу на варіанти яскравих відтінків і носіть їх з футболкою або топом аналогічних тонів. Одноманітність порушуйте за допомогою темних гострих туфель на шпильці.

Классический монохромный костюм яркого цвета.Photo: Getty Images
Яскраве пальто — найкраще доповнення

Пальто супроводжує нас всюди впродовж осінньо-зимового сезону. Вибір класичного пальта сміливих відтінків — чудова альтернатива, адже в такий спосіб додається сучасність, а наявність класичного крою гарантує відповідність тенденціям на постійній основі.

Классическое пальто зеленого цвета сделает образ элегантным и современным.Photo: Getty Images
Шкіряні штани — синонім авангарду

Не знаєте із чим поєднувати шкіряні штани? Оскільки цей елемент одягу досить сміливий, потрібно знайти певний баланс поєднань в образах зі шкіряними штанами. Вибирайте класичніші варіанти кашемірових або в’язаних светрів. Щоб образ вийшов ще успішнішим, додайте підбори й гостроносі туфлі.

Кованные брюки отлично сочетаются с остроносыми черными туфлями на шпильке.Photo: Getty Images
Носіть плащ як сукню

Носіть плащ з пласкими сандалями, а також з прямими вільними штанами, щоб робити всі повсякденні справи з комфортом і водночас транслювати у світ вроджену елегантність.

Чтобы носить плащ как платье, выбирайте вещь из легких тканей и нейтральных оттенков.Photo: Getty Images

Текст: Isabel Ávila

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.