До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як додати середземноморський шик в міський гардероб

З тих пір, як Симон Порт Жакмю представив свою просочену сонцем La Bomba, стало зрозуміло, що модний гардероб цього літа не обійдеться без легкого середземноморського шику. Солом'яні капелюхи з широкими полями, сукні на тонких бретельках з асиметричними вирізами, плетене взуття, аксесуари з бамбука, божевільна чуттєвість, тепла натуральна палітра кольорів, злегка наївні прикраси – все це підходить не тільки для білих пісків півдня Франції, але і для літніх буднів у великому місті. Vogue.ua розбирається, як і куди вдягати вбрання в стилістиці спекотного Середземномор'я.

Солом'яний капелюх, шкіряні босоніжки, замшева сумка, жакет з вовни і поліестеру, все – Jacquemus (фото з червневого Vogue UA, Фото: Alexander Saladrigas Стиль: Julia Pelipas. Зачіски: Shinya Nakagawa. Макіяж: Homa Safar. Ретушування: Paul Drozdowski. Продакшн: Anna Rybus @ Prospero Production. Модель: Taja Feistner @Oui Management)
Монохромний мінімалізм

Немає нічого простішого, ніж вписати середземноморську стилістику в офісний дрес-код. Вбрання в суворій і стриманій монохромній гамі розбавлять розслаблені аксесуари на кшталт плетеного рюкзака, сережок у вигляді великих ракушок і сандалій без задника на масивній підошві.

Реклама
Сукня The Row, рюкзак Wicker Wings, сережки Loewe, босоніжки Castañer, помада Tom Ford
Літо в місті

Для літа в місті відмінно підійдуть короткі шорти і топ з тонким драпіруванням і стрічками. Духу La Bomba додадуть черепахові сережки, солом'яна сумка і сандалі з суворих селянських шнурів.

Сережки Topshop, топ Elena Makri, шорти Arket, сумка Serpui, сандалі Valentino, масло для волосся і тіла Huile Secret de Beauté Leonor Greyl
Золотий запас

Вечірній образ в стилі дівчат Симона Порта можна створити за допомогою сукні відтінку какао-бобів з ретельно облягаючим ліфом і розкльошеним подолом, сандалів, що виблискують на західному сонці, сережок у вигляді пальм, плетеної сумки. Обов'язковий акцент – макіяж очей, створений олівцем кольору золотого піску.

Олівець для очей Laura Mercier, плаття Alberta Ferretti, сумка Gucci, сережки і сандалі Zara
Old-School Glamour

Сукня з спокусливим драпіруванням, класична сумка-багет Fendi і червона помада – ідеальна база для образу в стилі вечірнього життя на Рив'єрі, який також ефектно виглядатиме в сутінках літніх веранд великого міста.

Сукня Norma Kamali, помада Chanel Rouge Allure Velvet in Rouge, сандалі Jacquemus, тюрбан Zara, сумка Fendi
Свято кожного дня

Сукня Jacquemus ідеально підходить практично для будь-якої події, яка може відбутися влітку в місті. Її можна комбінувати з майже чоловічими жакетами, трохи більшими потрібного розміру або золотими каблуками. Але найкращий вигляд вона матиме з плетеними аксесуарами і сережками у вигляді великих морських зірок.

Сережки Dries Van Noten, плаття Jacquemus, бронзуюча пудра Nars, сонцезахисні окуляри Chloé, сандалі Carrie Forbes, капелюх Maison Michel, сумка Cult Gaia

За матеріалами www.vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.