До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: які сумки вибирають модниці цієї осені

З приходом осені хочеться придбати не лише новий верхній одяг, затишний трикотаж, брючні костюми та практичне взуття, а й оновити колекцію сумок актуальною моделлю цього сезону. Щоб не помилитися і вибрати відповідний аксесуар, пропонуємо подивитися, які сумки носять streetstyle-активістки цієї осені – від ультрамодних шопперів до м'яких клатчів, що нагадують подушки для сну. Vogue.ua зібрав 7 найкращих моделей, на які варто звернути увагу.

Шоппер Saint Laurent Icare Maxi

Цього сезону дизайнери вирішили не розмінюватися на дрібниці і представити величезні сумки-шоппери, в які точно поміститься все необхідне і навіть більше. Так, Ентоні Ваккарелло запропонував місткий стьобаний шоппер Icare Maxi з м'якої овечої шкіри з масивним логотипом YSL. Сумка відразу сподобалася модницям, серед яких виявилася і скандинавська streetstyle-зірка Перніль Тейсбек. Зручний аксесуар з ромбоподібним візерунком модниця поєднує з широкими брюками, білою базовою футболкою і черевиками з масивною тракторною підошвою.

Реклама
Сумка Balenciaga Le Cagole

Сумка Balenciaga Le Cagole – нова it-bag цього сезону. Модель уперше з'явилася восени 2021 року і є більш витонченою версією культової мотоциклетної сумки Balenciaga. За формою Le Cagole нагадує задерикуватий круасан, усипаний пряжками, пензликами та зухвалим дзеркальцем у формі серця. Хоча чорний і видається найпрактичнішим кольором, проте сумку часто можна зустріти в пастельній кольоровій гамі, металевих відтінках та неоновому. Цей аксесуар є вже в гардеробі Кім Кардаш'ян, Дуа Ліпи, Белли Гадід та Джулії Фокс.

Сумка-хобо Miu Miu Wander

Якщо минулого сезону streetstyle-інфлюєнсери вибирали плетену мінісумку Bottega Veneta Jodie, то цієї осені модниці вирішили оновити свій гардероб за допомогою нової сумки Miu Miu Wander. Модель зі шкіри в техніці Matelassé була створена Міуччею Прада як ода юності, жіночності та сміливому бунтарству. Дівчата гідно оцінили універсальну мініхобо і охоче стали доповнювати нею свої повсякденні образи. Носіть новий аксесуар із джинсами з низькою посадкою, шкіряними куртками та лакованими туфлями за прикладом француженки Каміль Шар'є.

Сумка Chanel 22

Уперше представлена ​​в колекції весна-літо 2022, сумка Chanel 22 дуже швидко стала черговим об'єктом бажання головних streetstyle-зірок. Як і її попередниця — Chanel 19, створена в 2019 році — її назва пов'язана як безпосередньо з роком створення, так і з важливою датою в історії Дому: саме сто років тому, 1922-го, був випущений аромат № 22. Виріб втілює в собі всі коди Дому: від стьобаної шкіри та металевого ланцюжка, переплетеного зі шкірою, до підпису Chanel, що складається із золотих або лакованих металевих букв. Завдяки лаконічному дизайну та місткій формі аксесуар Chanel 22 ідеально впишеться у міський дрес-код.

Сумка Hermes Birkin

Позачасова класика Hermes Birkin – сумка, про яку мріє кожна модниця. Вперше ця легендарна модель з'явилася 1984-го року і відтоді не втрачає своєї актуальності. Названа сумка була на честь англо-французької актриси Джейн Біркін, якій пощастило зустрітися з головою правління Hermès Жан-Луї Дюма в літаку та розповісти йому всі свої побажання щодо нового аксесуару. Hermes Birkin – саме та сумка, яка чудово римується з будь-яким гардеробом – від елегантних брючних костюмів до джинсів та об'ємних светрів.

Сумка Gucci Blondie

Нова модель Gucci Blondie, натхненна архівними моделями 1970-х років, вирізняється деталлю у вигляді круглих переплетених літер G. Вінтажні елементи поєднуються з архівними деталями, оспівуючи атмосферу гламуру, яка стала лейтмотивом модного показу Gucci Love Parade. Зараз нова сумка Gucci – один із улюблених аксесуарів streetstyle-інфлюєнсеров. Так, Леа Сфез вибрала для себе варіант у темно-синій замші з історичною монограмою Гуччіо Гуччі.

Клатч Loewe Flamenco

Якщо ви хочете поповнити свій арсенал не лише модною, а й практичною сумкою на щодень, придивіться до об'ємних клатчів, наприклад, Loewe Puffer Flamenco. Ця культова модель уперше була випущена у 1970-х роках і відтоді дещо змінилася. Нова версія об'ємного клатчу виготовлена ​​з блискучої овечої шкіри наппа і наповнена гусячим пір'ям, а також доповнена ремінцем з тисненням Loewe на одній стороні і анаграмами на звороті. Ця сумка зручна тим, що її можна носити у міських образах на плечі за допомогою ремінця або взяти під пахву для вечірнього виходу. Рекомендуємо вибирати яскраву модель, яка буде акцентною деталлю в образі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.