До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Голі сукні" – найбільший тренд сезону осінь-зима 2022-2023

Напівпрозорі сукні яскраво заявили про себе минулого весняно-літнього сезону. Тоді вони зʼявилися в колекціях багатьох гучних модних імен. Цієї осені дизайнери не мають наміру полишати їх у минулому – навпаки, роблять усе, аби сміливе вбрання й надалі було серед головних тенденцій. Vogue.ua зібрав найефектніші "голі" сукні в колекціях осінь-зима 2022/2023.

Coperni

Неабияк скучивши за гучними вечірками, дизайнери, як і минулого сезону, ставлять ставку на сукні, декоровані стразами й камінням. Такі яскраві моделі допоможуть сяяти в прямому сенсі цього слова – без додаткової стилізації. Спокусливу міні варто шукати в колекції Coperni, міді, зроблену із сітки, – в Аlaїа, а яскраву максі кольору морської хвилі – в 16Arlington.

Реклама
16Arlington
Alaїa

Напівпрозорі сукні білого й чорного кольорів уже встигли стати класикою зіркових образів на червоних доріжках. Jacquemus представили асиметричну модель довжини максі з розрізом і торочками, а Ludovic de Saint Sernin зробили вибір на користь чорної довгої сукні з невагомої тканини. Такі сукні – для найсміливіших модниць, а у пару до них радимо вибирати мінімалістичні аксесуари: елегантні босоніжки з ремінцями та фігурні прикраси.

Jacquemus
Ludovic de Saint Sernin

Окрім класичних кольорів і матеріалів, на модних подіумах можна було помітити яскраві речі. Так, Dior показали модель довжини міді прямого крою, виготовлену у відтінку запорошеної троянди. Бренд стилізував її з гольфами, які знову опинилися у світлі софітів – не без допомоги нової хвилі популярності стилю препі. Bottega Veneta зробили ставку на трикотаж, який передусім асоціюється саме з осінньою порою. Марка закликає вибирати напівпрозорі сукні з плісе.

Dior
Bottega Veneta

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.