До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні тренди на Тижні моди в Нью-Йорку осінь-зима 2021/22

Попри те, що Тиждень моди в Нью-Йорку цього сезону пройшов в онлайн-режимі, дизайнери підготували для нас чимало цікавих колекцій. До їхніх фаворитів належать експерименти з трикотажем і невимушені костюми. Більше про нью-йоркські тренди сезону осінь-зима 2021/22 — у нашому огляді.

Нові форми трикотажу

Хто показав: Gabriela Hearst, Ulla Johnson, Bevza

Реклама

В’язана сукня, з якою ми охоче провели цей осінньо-зимовий сезон, залишиться з нами й наступного. Її нові інтерпретації запропонував бренд Ulla Johnson, а також Bevza, остання колекція якого натхнена образом княгині Ольги. Також чимало уваги в Нью-Йорку цього разу привернула колекція Gabriela Hearst, яка й далі розвиває свої екоініціативи.

Костюми із сорочками

Хто показав: Proenza Schouler, Bevza, Gabriela Hearst

Минулий рік став справжнім випробуванням для ділового дрес-коду, який з кожним днем ​​ставав дедалі м’якшим і розслабленішим. Бренди й далі адаптують його під потреби сучасних кар’єристок, які більше часу проводять поза офісом. Одна з нових ідей — костюми із сорочками, які допомагають почуватися комфортно й доречно водночас.

Повернення жилетів

Хто показав: PH5, Our Legacy, Bevza

Жилети, без яких неможливо уявити дідусевого гардероба, обов’язково зігріватимуть нас і наступної осені. Дизайнери, серед яких Bevza й Our Legacy, роблять ставку на подовжені моделі. Вони мають однаково гарний вигляд і зі штанами кльош, і трикотажними сукнями, і денімом.

Плісування

Хто показав: 3.1 Phillip Lim, Adam Lippes, J'Ammeme

На згадку про плісування одними з перших на думку спадають образи принцеси Діани, яка носила подібне вбрання постійно. Сучасні дизайнери пропонують поєднувати плісе з елегантними оверсайз-сорочками, вільними поло й обтислими пальтами.

І знову гранж

Хто показав: DSquared2, Our Legacy, LRS

Гранж останнім часом став досить комерційним напрямом, оскільки ностальгія за 1990-ми не покидає модні уми. Нового сезону про нього згадували такі бренди, як DSquared2, Our Legacy, LRS, і додавали до колекцій різноманітні картаті сорочки, потертий денім і футболки з джерсі.

Текст: Julia Hobbs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.