До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими сукнями осені

Сукня – річ, без якої важко уявити сучасний гардероб. Їх люблять за універсальність і жіночність, а також самостійність. Vogue.ua знає, які сукні пануватимуть всюди цієї осені.

Marc Jacobs осінь-зима 2019/2020
Шкіряна сукня

Шкіряна сукня – річ з характером, яка не вимагає зайвих доповнень. Для осінньо-зимових колекцій дизайнери пошили як повсякденні моделі, так вбрання, в яких легко стати зіркою вечірки.

Реклама
Hermes
Tod's
Alexander McQueen
Темна романтика

Темна романтика повертається на наші вулиці цієї осені. Поєднання готики і романтизму отримало вираження в низці суконь з квітковим принтом на темному тлі. Шукати їх слід у колекціях Dolce & Gabbana, Prada і Richard Quinn.

Dolce & Gabbana
Prada
Richard Quinn
Справжня леді

Буржуазний стиль повертається на модну арену, а з ним – і відповідні сукні, в міру суворі і стримані. Від них віє настроєм 1970-х і позачасовою елегантністю, але нудними їх при цьому не назвеш.

Celine
Victoria Beckham
Chloe
Все зв'язано

Осінь з її несподіваними поривами вітру складно уявити без затишного трикотажу, тому в новому сезоні дизайнери особливо постаралися і замість класичної сукні-светру продемонстрували багато моделей складних і асиметричних.

Preen by Thornton Bragazzi
Sacai
Missoni
Як торт

Сукня-меренга, сукня-торт або сукня-тістечко – ці пишні вбрання, що нагадують хмару, можна називати як завгодно. Цього сезону вони тріумфально увірвалися на подіуми та запропонували дівчатам хоч ненадовго втекти від реального життя в королівство рюшів і органзи.

Molly Goddard
Marc Jacobs
Roksanda

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.