До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід модними шкіряними куртками осінь-зима 2021/2022

З першим осіннім похолоданням, перше, що хочеться надягти — шкіряну куртку, яка є універсальною й позачасовою річчю в гардеробі. З року в рік любов дизайнерів до шкіряних курток міцнішає, надихаючи їх на нові експерименти з фасонами й відтінками. Так, цієї осені в центрі уваги опинилися гостромодні шкіряні бомбери, стьобані куртки й мініверсії косух, водночас дизайнери не забули й про класичні варіації шкірянок — авіатори та байкерські куртки. Vogue.ua зібрав гід модними шкіряними куртками сезону осінь-зима 2021/2022.

Louis Vuitton
Косухи

Класичну байкерську куртку, яку називають косухою, можна сміливо віднести до елементів базового гардеробу. З нею можна придумати нескінченну кількість образів, до прикладу, надягти з плісированою спідницею й балетками, як показали Rokh, скомбінувати з вінтажними джинсами R13 або поєднувати з класичними брюками й ефектною сорочкою Nanushka. Загалом, з правильно скроєною шкіряною курткою-косухою, як то кажуть, можна і на бенкет, і в світ.

Реклама
Rokh
Nanushka
R13
Бомбери

Бомбер — не нова модель куртки, але дуже актуальна цієї осені. Дизайнери в новому сезоні вирішили відновити колишню славу бомберів і запропонували всілякі моделі на будь-який смак — від варіантів, що нагадують форму учнів елітних університетів, до гіпероб'ємних моделей і укорочених курток. Почесне місце дісталося шкіряним бомберам, які цієї осені можуть конкурувати за своєю популярністю навіть з косухами. Зверніть увагу на мінімалістичну модель Longchamp, маскулінний утеплений варіант Alberta Ferretti й університетську куртку зі смугастими манжетами і впізнаваними нашивками Celine.

Longchamp
Celine
Alberta Ferretti
Укорочені

Укорочена шкіряна куртка — ще одна актуальна модель цього сезону осінь-зима 2021/2022. І нехай вона не відзначається особливою практичністю, зате має низку інших переваг. До прикладу, мінікосуха здатна додати кілька сантиметрів зросту й підкреслити лінію талії. Наші фаворити ви можете знайти в колекціях: Simone Rocha (байкерську мінікуртку з об'ємними рукавами), Versace (косуху з монограмою марки) і Givenchy (лаконічну модель з високим коміром).

Simone Rocha
Versace
Givenchy
Cтьобані

Стьобані шкіряні бомбери, що нагадують затишну пухову ковдру, головне придбання цього сезону, а значить, зовсім скоро головні модниці почнуть демонструвати свої покупки в стильних streetstyle-образах. Поки стьобані бомбери не стали мейнстрімом, пропонуємо починати вибирати модель собі до смаку. Vogue.ua зі свого боку радить зазирнути в колекції до Celine, Hermes і Miu Miu — там точно буде з чого вибрати.

Celine
Miu Miu
Hermes
Авіатори

Ретрокуртки з накладними кишенями і хутряним коміром, натхненні уніформою льотчиків, в цьому осінньо-зимовому сезоні знову повернулися на модний олімп. Своє прочитання вінтажного тренда показали Christian Dior, пропонуючи темно-коричневу куртку з білосніжним комірцем — таку модель можна легко комбінувати як з вовняною спідницею, так і з улюбленими джинсами чи діловими брюками. Тим часом, Nanushka показали модель нарочито чоловічого крою, а Ami зробили ставку на класичну пряму модель з монохромним коміром.

Christian Dior
Nanushka
Ami

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.