До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід найкращими пальтами сезону осінь-зима 2022/2023

Пальто – головний союзник осінньо-зимового гардероба. Цього сезону кількість варіацій, що їх представили дизайнери, вражає, та в головному фокусі опинилися максіпальта, які вже встигли здобути прихильність багатьох модниць, універсальні й практичні шкіряні моделі, яскраві рожеві, червоні та, звісно, чорна класика. Vogue.ua зібрав гід найкращими пальтами сезону осінь-зима 2022/2023.

Максіпальта

Таке потрібне відчуття затишку цієї осені виходить на новий рівень: модні подіуми захопили подовжені й надмірно збільшені максіпальта, якими можна огорнутися, наче ковдрою. Дизайнери роблять ставку на яскраві кольори й візерунки. Так, Coperni показали модель жовтого відтінку, яку пропонують римувати з високими аквамариновими чоботами, Acne Studios зробили вибір у бік несподіваних візерунків, а Loewe зіграли в класику та презентували максіпальто чорного кольору.

Реклама
Coperni
Acne Studios
Loewe
Шкіряні пальта

Легіони шанувальників стилю "Матриці" й кібершику Нео та Трініті в захваті від нової тенденції у світі верхнього одягу – шкіряних пальт. Chanel, як і завжди, покладаються на розкіш, переосмислюючи традиційний стиль цієї моделі. Їхню варіацію, яку варто носити з високими чоботами з логотипом от кутюр, схвалюють поціновувачки французького шику. Bottega Veneta та Miu Miu показали шкіряні пальта в, певно, найосінніших відтінках: шоколадному та насиченому бургунді. Поєднувати такі моделі варто з улюбленими джемперами та знову трендовими балетками.

Chanel
Bottega Veneta
Miu Miu
Класичні чорні

Ніщо не вічне, окрім чорних пальт. Двобортні моделі – справжня позачасова класика, тож не дивно, що й у новому сезоні вони знову опинилися серед головних тенденцій. Надихнутися на нову стилізацію допоможуть колекції Alaїа, Alexander McQueen та Dries Van Noten.

Alexander McQueen
Dries Van Noten
Alaїa
Пальта зі штучного хутра

Цієї осені дизайнери беруть курс на екологічність і сталий розвиток: серед головних тенденцій сподівано опинилися пальта зі штучного хутра. Говорячи про цей матеріал, не можна не згадати Стеллу Маккартні – дизайнерку, що одна з перших у модній індустрії відмовилася від натурального хутра. Її верхній одяг обожнюють streetstyle-зірки, моделі та інфлюенсерки. Це й не дивно: трендові й актуальні фасони в дизайнах Stella McCartney сусідять з практичними, комфортними та, що важливо, теплими матеріалами, використання яких не шкодить планеті. Цієї осені марка робить ставку на пальта, прикрашені смугастим принтом. Курс на візерунки підтримують і Versace, які на своєму осінньо-зимовому шоу презентували модель для найсміливіших модниць: у їхньому пальті яскравий зелений поєднується з рожевим і чорним.

Stella McCartney
Balmain
Versace
Червоні пальта

Палкий, чуттєвий та провокативний червоний знайшов своє втілення не тільки в сексапільних сукнях, а й пальтах. Вибирайте класичні фасони, як у Versace, актуальні шкіряні моделі, як у Sportmax, або варіанти довжини максі, що допоможуть створити яскравий total look, як у Blumarine, – владний та безкомпромісний червоний має зʼявитися в гардеробі цього сезону.

Versace
Sportmax
Blumarine
Рожеві пальта

Яскравий рожевий уже котрий сезон зачаровує модну індустрію. Цієї осені його можна справедливо назвати головним кольором, адже зʼявився в колекціях багатьох гучних модних імен. Такий барвистий відтінок – справжня знахідка для сміливих модниць, які люблять стилістичні експерименти, а рожеві пальта – ще один помічник у створенні яскравих образів. Радимо звернути увагу на колекції Valentino, Patou та Chanel.

Chanel
Patou
Valentino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.