До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фуксія – новий чорний: найкращі образи в колекціях весна-літо 2022

Яскравий рожевий колір щораз частіше з’являється в базових палітрах багатьох гардеробів. І хоча цього сезону його м’якіші версії так само були наявні на подіумах, перемогла у грі віральності саме фуксія. Vogue.ua зібрав найгарніші образи і зʼясував, як уміло вписати фуксію у весняно-літній гардероб.

Sportmax
Santa Brands

Найяскравішу і найнасиченішу версію рожевого кольору бренди пропонують носити total look, відкинувши банальності. Надихнутися на сміливу стилізацію можна колекціями Sportmax, Tommy Hilfiger та Chanel. У хід підуть і сукні, і широкі сорочки, і штани зі стрілками, і навіть твідові комплекти. Ще один яскравий спосіб – римування з класичним чорним, як в українського бренду Santa Brands та Alexander McQueen.

Реклама
Balenciaga
Issey Miyake
Alexander McQueen

Дует, який нікого не залишить байдужим, – червоний і рожевий. Зміксувати фуксію з полум’яним червоним в одному образі можна за допомогою двоколірної сукні, що була представлена у весняно-літній колекції Balenciaga. Чуттєву максі, створену з мережива, бренд пропонує поєднувати зі шкіряними чоботами. Така стилізація ідеальна для початку прохолодної осені, а під час спекотного літа зупиніть свій вибір на наймодніших босоніжках чи навіть в’єтнамках. Не можна не згадати й про комбо з принтами та візерунками. Так, Dior зробили ставку саме на таке поєднання, представивши пальто у відтінку фуксії з анімалістичним мультиплікаційним принтом.

Tommy Hilfiger
Chanel
Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.