До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фруктові принти в колекціях весна-літо 2021

Фруктові принти — щосезону літній гіт. Після неймовірної популярності полуничних візерунків минулого літа, дизайнери стали прикрашати іншими фруктами і ягодами не тільки лялькові сукні, а й топи, блузи, бермуди, сумки й навіть взуття. Vogue.ua зібрав наймодніші речі з фруктовими принтами в колекціях весна-літо 2021.

Collina Strada
Dolce&Gabbana

У колекціях Dolce&Gabbana і Collina Strada дуже популярні соковиті стиглі груші: вони прикрасили максіспідниці, виготовлені в техніці печворк, і асиметричні шовкові сукні в білизняному стилі. Грушевий total look, що складається із сукні, масивних кросівок і захисної маски для обличчя, — те, що потрібно для яскравих літніх виходів: засвідчує дизайнерка Гілларі Теймур. Італійський бренд MSGM представив універсальні жакет і бермуди в нюдовому відтінку з вишивкою у вигляді винограду. У тандем до такого костюма радимо вибирати романтичну блузу з рюшами, щоб підкреслити по-дитячому наївний принт.

Реклама
MSGM

Тим, хто поки не готовий зважитися на фруктовий total look, Tory Burch пропонують поєднувати об’ємний яскраво вишитий жакет з однотонними вкороченими штанами, щоб головний акцент залишити саме на соковитому принті. У колекції Resort 2021 Saint Laurent зробили ставку на сукню довжини міні з вишневим малюнком — найкраща альтернатива торішньому полуничному гіту. Обіграти сукню Ентоні Ваккарелла пропонує великими сережками.

Saint Laurent, Resort 2021
Tory Burch, Pre-Fall 2021

Vogue.ua зібрав 7 найкращих речей з фруктовим принтом для яскравих і сміливих літніх образів.

<b>фруктовый принт предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.