До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Флористичні спідниці в стилі Меланії Трамп

27 серпня на зустріч з президентом США Дональдом Трампом і першою леді Меланією Трамп в Білий дім прибув четвертий президент Кенії Ухуру Муйгай Кеніата з дружиною Маргарет Гакуо.Обидва лідери зустрілися, щоб обговорити питання торгівлі та безпеки. Меланія для зустрічі вибрала рожевий топ без рукавів, флористичну спідницю Valentino і класичні бежеві човники Christian Louboutin.

Меланія Трамп і Маргарет Ванджеру Гакуо
Меланія Трамп і Маргарет Ванджеру Гакуо
Меланія Трамп і Маргарет Ванджеру Гакуо (Фото: Instagram @flotus)

В той же день, не знявши каблуків, Меланія вирушила садити дерево на південній ділянці біля Білого дому в компанії Річарда Гатчелла молодшого (це прямий нащадок п'ятого президента США, Джеймса Монро). За занадто гламурний образ посеред чорнозему Меланія вже отримала нову порцію критики.

Реклама
Меланія Трамп і Річард Гатчелл молодший

Якщо відкинути невдалий вибір туфель для сільськогосподарської діяльності, то в цілому образ першої леді США для привітального виходу вдався гармонійним і доречним. Vogue.ua вибрав найкрасивіші спідниці з флористичним принтом в стилі Меланії Трамп.

<b>цвет юбки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.