До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Екстраоб’ємні сукні в колекціях осінь-зима 2020/2021

Об’ємні, навмисне гіперболізовані сукні й далі утримують пальму першості на світових подіумах. Сезон весна-літо 2020 зміцнив позиції oversize і приніс багатоярусним фатиновим спідницям і об’ємним рукавам беззастережну перемогу. Прийдешньої осені дизайнери грамотно цитують самі себе, а отже екстраоб’ємним сукням — бути.

Йойо Као під час Тижня моди в Парижі, березень 2020

Гру з текстурами й об’ємами показав Джонатан Андерсон — він представив двоярусну максісукню з вовняних волокон. Моллі Годдард, повелителька екстраоб’ємних запам’ятних речей, знову презентувала фірмові силуети, немов створені для пишних вечорів і гостин. Алессандро Міккеле також перейнявся образами з гардероба Марії-Антуанетти — об’ємні сукні з рюшами, шлярками й мереживними корсетами яскраво засвідчують це. Гіперболізовані рукави використовували у своїх колекціях Moschino, Isabel Marant і Fendi, продовжуючи тренд на навмисне збільшену лінію плечей.

Реклама

<b>экстраобъемные платья шоу</b>
Экстраобъемные платья в коллекциях осень-зима 2020/2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.