До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинсова куртка – найгарячіше придбання цього вересня

Джинсові куртки пережили справжню мить слави в 1980-х і 1990-х роках – їх носили зірки від Кейт Мосс до Мадонни. Відтоді вони є невід’ємною частиною нашого гардеробу. Незалежно від того, вибираємо ми легкі моделі для весни чи м’які для осінньої прохолоди, цей стиль повертається щосезону.

Рекламна кампанія Guess, 1990-ті
Як носити джинсову куртку цієї осені?

Популярними, як і раніше, залишаються тотал-луки з деніму, яких можна було багато побачити на показах Isabel Marant та Diesel by Glenn Martens. Шукати натхнення радимо в образах таких дівчат, як Каміль Шар'єр, Жанетт Медсен, Джулія Фокс або Джіджі Гадід.

Реклама
Каміль Шар'єр
У яку джинсову куртку варто інвестувати?

Джинсовий одяг є одним із найбільш забруднюючих матеріалів для виробництва, але на ринку є кілька чудових екологічно чистих моделей від Ganni, Agolde та Levi's, які нещодавно оновили свою культову куртку Trucker у екологічно відповідальний спосіб. Наш вибір також пропонує куртки Miu Miu та Isabel Marant, натхненні 1980-ми, та культову модель Yves Saint Laurent в стилі сафарі.

<b>Jeans_Jacket_StillLife</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.