До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Двоколірний денім – модний літній тренд

Денім – один з улюблених матеріалів дизайнерів, з яким можна скласти десятки модних образів у будь-яку пору року. Його можна носити як соло, за прикладом принцеси Діани або Белли Гадід, так і в комбінації з бавовняними сорочками, трикотажними речами, весняними жакетами, модними сукнями – від романтичних варіантів з квітчастими принтами до сексапільних образів з вирізами на талії. Цієї весни пропонуємо звернути увагу на двоколірні джинси, як гостромодну й водночас практичну деталь повсякденних образів. У своїх колекціях українські дизайнери пропонують вибирати джинси, що поєднують кілька відтінків деніму: ніжно-блакитний і класичний синій, білий і сірий, а також чорний та індиго.

Тренд на поєднання кількох тканин або відтінків – не новий серед брендів, проте як і раніше популярний. Двоколірні джинси – ідеальна інвестиція в модний гардероб, щоб відійти від стандартних рішень та спробувати щось нове. До того ж це вирішить непросте завдання з вибором між синіми та блакитними джинсами, адже в них поєднується відразу два відтінки деніму. У колекції GUDU ви знайдете прямі джинси вільного крою з низькою посадкою, що поєднують білий і темно-синій денім, в AISENBERG побачите джинсові шорти, в яких одна зі штанин вивернута навиворіт, а в WhyNotDenim – джинси кльош у класичному синьому кольорі. Більше модних двоколірних джинсів дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.