До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Довга" історія: повернення максі

Один з головних трендів сезону осінь-зима 2018/19 розцвів на головних світових подіумах пишним цвітом. І мова не стільки про звичні розкішні сукні до підлоги, скільки про довжину максі як таку. Спідниці, плащі, сарафани і навіть шуби до самих п'ят, – будуть головними нарядами цього холодного сезону.

Bottega Veneta осінь-зима 2018/19

Колекція Giambattista Valli осінь-зима 2018/19 здебільшого складається з довгих вбрань. Найбільш ефектними можна назвати трикотажні сукні кольору стиглої малини і довгі ворсові шуби. В останній колекції Фібі Файло для Celine довгих нарядів не так багато, але кожна сукня на вагу золота і кандидат в колекцію істинної файломанки. Від максі не втрималися в Будинках Alberta Ferretti, Alexander McQueen, Giorgio Armani і Derek Lam. А в Christopher Kane особлива довжина поширилася не тільки на нижню частину сукні, а й на рукави.

Реклама
Derek Lam осінь-зима 2018/19

Новаторська чернеча ряса з рожевого оксамиту Bottega Veneta або стилістика 1980-х у бежевих тонах Derek Lam, сукня з найтоншої бахроми Alexander McQueen або іскри дрібного люрексу у Giorgio Armani, політично підковані низи у Burberry або готичний мінімалізм Givenchy – у новому сезоні любителькам довжини максі точно є де розгулятися.

Céline осінь-зима 2018/19

Vogue.ua обрав найефектніші зразки довжини максі на головних подіумах.

<b>макси</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.