До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Денім у колекціях дизайнерів сезону осінь-зима 2019/2020

У сезоні осінь-зима 2019/2020 денім займає ключову позицію в колекціях брендів. Настав час, коли спідниці, сукні та жакети з синього, блакитного або сірого деніму стали гідними конкурентами базовим джинсам. На подіумах панували як total-образи з джинсової тканини, так і окремі елементи, які сусідили з легкими і грубими матеріалами.

Chloe осінь-зима 2019/2020

Цієї осені дизайнери представляють денім у всіх його проявах. У Christian Dior пропонують поповнити гардероб джинсовими спідницями довжини міді, дещо зібраними на талії. Таку модель можна носити з блузками, що переливаються благородним блиском, шкіряними поясними сумками і картатими ботильйонами, як радить дизайнерка Марія Грація К'юрі. Денім у колекції Chloe з'явився одразу в кількох інтерпретаціях – у вигляді жилетів без рукавів, джинсів у стилі 1970-х і суконь-жакетів з накладними кишенями.

Реклама
Christian Dior осінь-зима 2019/2020

У новому сезоні не варто боятися total-денім образів. Олів'є Рустен традиційно показав у своїй колекції різні джинсові ансамблі сірих, білих і блакитних відтінків. Дизайнер поєднав речі з деніму зі шкіряними елементами, PVC-матеріалом, пір'ям і шипами, а в Y/Рroject віддали перевагу верхньому одягу з джинсової тканини – дублянці з обробкою з овчини. Тим часом, серед десятків способів носити денім у новому сезоні, найцікавіший варіант запропонували Zadig & Voltaire. Бренд розбавив класичний смокінг грубими черевиками і джинсовою сорочкою.

Balmain осінь-зима 2019/2020
Y/Project осінь-зима 2019/2020
Zadig & Voltaire осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав 10 модних речей з деніму, які захочеться придбати цієї осені.

<b>деним предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.