До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі барви природи в колекціях весна-літо 2021

Природа — невичерпне джерело натхнення. У колекціях весна-літо 2021 саме вона знову стала однією з головних тем, яка, свідомо чи ні, червоною ниткою проходить крізь покази багатьох брендів. Глобальна пандемія, що вже понад рік бушує, вплинула на ставлення людства до навкілля, що відбилося й у барвистих образах.

Alberta Ferretti; Ілля Остроухов, "Золота осінь" (1886)
Prada
JW Anderson

Теплий і яскравий жовтий, головний колір року за версією Pantone, представив багато хто з дизайнерів: Alberta Ferretti зробили ставку на напівпрозору шовкову сукню, що немов налаштовує нас на прийдешню осінь, Prada продемонстрували пальто, що має всі шанси стати улюбленцем Instagram-публіки, а JW Anderson показали асиметричну блузу, подібну до квіток дзвіночків.

Реклама
Tory Burch; Клод Моне, "Дама в саду Сент-Адресс" (1867)
Michael Kors Collection
Dior

Багатогранний зелений, що навіює прохолоду, можна побачити в Michael Kors Collection і Dior. Шовкові струмливі максісукні на тонких бретельках трав’янистого відтінку — найкращі спільники спекотних літніх днів. Tory Burch представили костюм з актуальним хустковим принтом й акцентами червоного кольору.

Brandon Maxwell; Фредерік Едвін Черч, "Котопахі" (1862)
Fendi
Elie Saab

Гарячий і пристрасний червоний часто можна побачити під час заходу. Цим пейзажем і надихнувся бренд Brandon Maxwell, що представив образ, у якому поєднувалися яскраво-червоний і помаранчевий. Fendi зробили ставку на вже класичну комбінацію червоного й рожевого, а Elie Saab показали брючний костюм з екстраширокими штанами-палацо.

Tod's; Вінсент Ван Гог, "Вечірній пейзаж зі східним місяцем" (1889)
Burberry
Stella McCartney

Гарні переливи всіх відтінків синього на нічному небі надихнули дизайнерів відтворити це природне явище у власних колекціях. Глибокий і насичений, улюблений колір Крістіана Діора цього сезону знайшов своє втілення в денімі, джемперах, жакетах і штанах-бананах. Особливо ефектним цього літа буде поєднання синього й жовтогарячого, як у колекціях Tod's і Stella McCartney.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.