До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що чекає на світ моди у 2022 році

Невдовзі мають початися покази чоловічого сезону, проте їхній статус усе ще під питанням, і хто знає, в якому стані світ опиниться напередодні жіночих шоу. А втім, нам є чого сподіватися: від модного виступу Гленна Мартенса до передосінньої колаборації Ріккардо Тіші й моделі Леї Т.

Louis Vuitton, весна-літо 2022

Модна індустрія любить дебюти, і початок 2022 року принесе не один, а відразу три. За першою колекцією Матьє Блазі як креативного директора Bottega Veneta стежитимуть особливо пильно — почасти через раптовий відхід його попередника Деніела Лі, коли бренд був на піднесенні, а почасти й тому, що Блазі вже давно викликає захват своєю роботою, особливо в Maison Margiela. Шоу призначено на 26 лютого о 20:00 за міланським часом.

Реклама
Bottega Veneta, весна-літо 2022

Ми також стежитимемо за Каміллою Мічелі з Emilio Pucci, хоч вона й заявила, що її не цікавлять подіумні шоу. Італійський бренд працював без художнього керівника впродовж п’яти років, тож хоч який напрям вона вибере, Мічелі точно буде в новинах. Ветеранка галузі, яка працювала в Louis Vuitton Марка Джейкобса й Ніколя Жеск’єра, а також у Dior, вона сказала, що думає про "радість і благополуччя".

Ніго, відомий своєю роботою в A Bathing Ape, також представить своє бачення Kenzo на початку цього року — шоу занесено в графік чоловічих показів у Парижі на 23 січня об 11:00. Ніго — перший японський дизайнер, який очолив лейбл відтоді, як його засновник Кензо Такада пішов 1999 року у відставку.

Balenciaga, весна-літо 2022

Хай там хто буде наступником Вірджила Абло в чоловічій колекції Louis Vuitton і його власному бренді Off-White, він точно стане предметом безлічі спекуляцій, але початок року, ймовірно, буде присвячено данині поваги могутній спадщині Абло.

Текст: Nicole Phelps

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.