До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що одягнути на музичний фестиваль

Літо – час музичних фестивалів і гучних вечірок надворі. В Україні цього року відбудуться дві масштабні події – Atlas Weekend 2019 і UPark, які легко можуть позмагатися з каліфорнійськими Coachella і Burning Man, що проходять у пустелі Блек-Рок у штаті Невада. Vogue.ua розповідає, що вдягнути на музичний фестиваль цього літа, аби мати вигляд як у знаменитих американських моделей і блогерів.

Квіткові мотиви

Квіткова тематика очолює дрес-код музичних фестивалів. Американські модниці охоче приміряють струмливі флористичні сукні різної довжини – від сміливих міні до елегантних максі, а потім поєднують літні образи зі різноманітними прикрасами. Музичні фестивалі – саме та подія, коли можна дозволити собі одягнути більше аксесуарів, ніж у повсякденному житті. Наш вибір: квіткова сукня Zimmermann, босоніжки Jacquemus, сумка-відерце Staud, окуляри Courreges і намисто Alighieri.

Реклама
Бахрома

Негласним дрес-кодом музичних фестивалів є богемний шик. Так, під час збору на один з найбільш очікуваних фестивалів Києва, варто поставити на образи, декоровані довгою бахромою. Серед головних елементів: в'язані бохо-сукні, щедро прикрашені тонкими або товстими нитками пряжі, як у колекції Altuzarra. Пару модному образу складуть плетені босоніжки Cult Gaia, ротангова сумка Hunting Season, сонцезахисні окуляри в роговій оправі Illesteva і прикраси на довгому ланцюжку Alighieri.

Денім + короткий топ

Укорочені топи в дуеті з шортами з деніму – класика літнього жанру. Більше того, практичний і зручний образ, що зовсім не сковує рухів, дасть змогу танцювати до ранку під улюблені треки світових хедлайнерів. Американські модниці до пари джинсовим шортам з необробленими краями і кроп-топам взувають літні козаки або плетені сандалі, широкополі капелюхи, прикраси у формі черепашок і стильні вузькі окуляри, так теж підтримують естетику богемного шику. Повторити такий образ можна за допомогою шортів Forte Dei Marmi Couture, укороченого топа, сонцезахисних окулярів Andy Wolf, сандалій Jimmy Choo, капелюха Loeffler Randall і прикраси Wald Berlin.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.