До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На шнурівці: знайдено найсексуальніші штани весни

У сезоні весна-літо 2022 року повертається в моду естетика нульових. Джинси з низькою посадкою, стринги, мініспідниці, ремені з величезними блискучими пряжками, укорочені кардигани, куртки з хутряним декором — усе це можна побачити в нових колекціях брендів. Крім того, серед інших трендів, дизайнери пропонують вибирати брюки зі шнурівкою — один із найсексуальніших елементів нульових у гардеробі модниць. Якщо раніше подібні штани носили Періс Гілтон і Крістіна Агілера, то зараз цю тенденцію відроджують такі зірки, як Дуа Ліпа, Белла Хадід і Кендал Дженнер.

Drome

Італійський бренд Drome в колекції весна-літо 2022 запропонував різні колірні варіації модних штанів на шнурівці. У лінійці марки можна зустріти шкіряні білі брюки, що оголюють передню частину ніг, а також трикотажні чорні й бежеві пари, які повторюють контур фігури. Подібні штани бренд поєднує з асиметричними топами й шкіряними жакетами маскулінного крою. David Koma також скучили за 2000-ми роками і зробили ставку в колекції Resort 2022 на сексуальні чорні штани bootcut на шнурівці, які можна носити зі шкіряними сорочками або блейзерами для вечірнього виходу. Творчий дует Стефано Габанна і Доменіко Дольче, чия нова колекція пронизана стилістичними кодами нульових років, не пропустили можливості продемонструвати сміливі штани з люверсами. Так, на подіумі з'явилися чорні шкіряні скінні зі шнурівкою та низькою посадкою.

Реклама
David Koma
Drome
Dolce & Gabbana

Vogue.ua зібрав стильні штани зі шнурівкою, в яких ви зможете почуватися наймоднішими цієї весни.

<b>брюки со шнуровкой</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.