До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Серйозне питання: з чим поєднувати брюки цієї весни

Героїні streetstyle-звітів змінили яскраві сукні на лаконічні брючні комплекти.​

Штани – ідеальний інструмент для створення лаконічного силуету. З їх допомогою можна гратись з пропорціями і експериментувати з образами. У брюках легко виглядати спокусливо – наприклад, скоротивши їх на декілька сантиметрів і оголивши щиколотки. Укорочені моделі найкраще носити з класичними туфлями-човниками, як головна редактор паризького Vogue Еммануель Альт, або з модними мюлями на плоскій підошві, як блогер Лінда Тол.

Реклама

Широкі штани з посадкою на бердах допоможуть зіграти партію сучасного Гавроша. Найкраще з нею справляється топ-модель Емелін Валад, поєднуючи шерстяні штани чоловічого крою з барвистою олімпійкою і комфортними кедами.

Модель Міка Арганараз

Fashion-оглядач газети Financial Times Джо Еллісон вдягається професійно просто – носить велюрові штани з прагматичним кашеміровим джемпером. Простий, але дієвий трюк: обов'язково заправляти джемпери і водолазки за пояс і ніколи не носити їх поверх штанів.

Fashion-оглядач Джо Еллісон

Високі брюки-палаццо і класичні широкі моделі зі стрілками мають ошатний і урочистий вигляд. Такі найкраще спрацюють в архітектурних комплектах – з акуратними пальтами прямого крою, як на моделі Каролін де Мегре, приталеними жакетами, як у дизайнера ювелірних прикрас Гайї Репоссі, і вільними блейзерами, як у дизайнера Attico Джорджії Тордіні.

<b>PantsSpring2018</b>

Текст: Веня Брикалін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.