До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші бермуди в колекціях весна-літо 2022

Шорти-бермуди — мабуть, найуніверсальніша річ гардеробу. Широкі й практичні, вони чудово впишуться і у формальний дрескод, і стануть найліпшими союзниками розслаблених образів. Новий сезон приніс свої новації, додавши у список трендів костюми-двійки із шортами й приталеними жакетами і переосмислені карго. Vogue.ua зібрав найкращі бермуди у колекціях весна-літо 2022.

Dior
Ports 1961
Tom Ford

Костюмні бермуди зі стрілками були помічені в колекціях Dior, Tom Ford і Ports 1961. Шорти дизайнери радять поєднувати з приталеними жакетами: атласними, однотонними чорними і принтованими клітинкою. Надати костюму з бермудами особливого шику допоможуть прикраси: комплекти яскравих каблучок, як у Dior, кольє-чокер, як у Ports 1961, або ансамблі ланцюгів і перлів, як у Tom Ford. Ще один варіант стилізації костюмних бермудів — мікс із сорочкою. Victoria Beckham пропонують доповнити образ пальта довжини міді, а Miu Miu закликають до укорочених сорочок, джемперів та екстремально низької посадки.

Реклама
Victoria Beckham
Miu Miu
Louis Vuitton

Естетика сафарі також знайшла своє відображення на модних подіумах, зокрема, завдяки бермудам. Пісочні відтінки, щільні матеріали і властивий стилю крій показали Salvatore Ferragamo і Valentino. П'єрпаоло Піччолі наполягає: колорблоку бути, і бермуди — найліпший союзник у такому мальовничому образі. Популярні зараз штани карго також змінилися: довжина стала трохи нижчою коліна, але особливі маркери, як-то великі кишені і строчка, залишилися. Louis Vuitton пропонують носити їх із оксамитовим жакетом.

Valentino
Salvatore Ferragamo

Дизайнери не оминули увагою і денім. Джинсові бермуди ще залишаються на піку своєї популярності. У новому сезоні у них дві крайності: або повна відсутність декоративних елементів, як у Coach, або великі аплікації й вишивка, як у Isabel Marant. У будь-якому разі джинсові шорти-бермуди — чудова альтернатива звичним джинсам, особливо якщо поєднувати їх із взуттям на підборах.

Coach
Isabel Marant

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.